کباب بلغاری

کباب , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری
  • کباب بلغاری

توضیحات

کباب بلغاری یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است. برای تهیه ی کباب با کیفیت در خانه باید آدابی را رعایت کنید، پس اگر می خواهید غذای شما یکی از بهترین غذاها در سطح رستوران های طراز اول شود باید ابزارهای مناسبی را تدارک ببینید و از آن ها استفاده کنید. با خرید یک کباب پز خوب می توانید یک کباب با طعم و مزه ای عالی تهیه کنید. در هنگام خرید کباب پز در بازار با انواع و اقسامی از کباب پز مواجه می شوید که از تجهیزات و عملکرد مختلفی برخوردار می باشند که با این وجود همه ی آن ها شما را در پخت کباب های دلپذیر یاری می نمایند. البته باید توجه داشته باشید که شما باید متناسب با امکانات و شرایط خانواده کباب پز مناسبی را خریداری نمایید و هر کدام در کار کردن برای شما مناسب را انتخاب کنید.

در هنگام خرید کباب پز شما  علاوه بر کباب پزهای سنتی به کباب پزهای مدرن گازی و برقی بر می خورید  که همه ی آن ها شما را در پخت کباب های خوشمزه یاری می کنند اما کباب پزهای مدرن بدون استفاده از زغال برای شما یک کباب عالی فراهم می کند. بنا بر گفته ی متخصصان تغذیه استفاده از منقل های سنتی برای پخت کباب روش سالم و مناسبی نیست بنابراین توصیه می شود که حدالامکان از کباب پز های مدرن برقی و گازی استفاده نمایید تا سلامتی شما حفظ شود. در تهیه ی این کباب از گوشت گوسفندی استفاده شده است که برای پخت آن باید دقت داشته باشید که باید از شعله ی ملایم استفاده کنید چون پخت گوشت با حرارت زیاد موجب ذغالی و خشک و برشته شدن گوشت می شود که همین عامل باعث از بین رفتن خواص مفید گوشت می شود و موادی تولید می کند که برای سلامتی مضر است.از انواع دیگر کباب می توان به : کباب لبنانی ، رولت سوخاری ، کباب کوبیده و کباب حسینی اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1برای پخت این کباب ابتدا سینه مرغ را به تکه های یک اندازه 4*3 سانتی متر برش بزنید.
  • گام 2گوشت راسته گوسفند را هم در عرض 2 سانتی متر و طول 12 به شکل نواری برش دهید.
  • گام 3در این مرحله از طرز تهیه آب پیاز رنده شده را به خوبی بگیرید و در ظرفی مناسب پیاز و سس سویا و 1/2 از زعفران دمکرده را با یکدیگر مخلوط کنید .
  • گام 4سپس مرغ را روی سطح مناسبی قرار دهید و گوشت راسته و یا فیله را دور آن بپیچید به طوری که مرغ در میان نواری از گوشت راسته و یا فیله قرار بگیرد .
  • گام 5توجه داشته باشید که برای هر سیخ باید 6 تا 8 تکه را به همین صورت آماده کنید .
  • گام 6سپس با کمک قلمویی تمیز از مخلوط پیاز روی تکه های گوشت آماده شده بمالید.
  • گام 7در مرحله بعدی بهتر است تکه های گوشت را روی زغال کباب کنید .
  • گام 8در صورتی که به زغال دسترسی ندارید می توانید برای کباب کردن تکه های گوشت از کباب پز برقی و یا گازی استفاده کنید .
  • گام 9توجه داشته باشید که حرارت باید برای مغز پخت شدن کباب ها ملایم باشد .
  • گام 10بعد از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند و آب آن ها به خوبی کشیده شد کره را ذوب کنید .
  • گام 11سپس کره را درون ظرفی مناسب با باقی مانده زعفران و فلفل و نمک به خوبی مخلوط کنید و با کمک قلمو از مخلوط کره روی کباب ها بمالید.
  • گام 12توجه داشته باشید که بعد از پخت کامل کباب ها نیز باید این کار را دوباره تکرار کنید تا از خشک شدن کباب ها جلوگیری شود.
  • گام 13کباب های بلغاری را بعد از پخته شدن درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و آن ها را زیباترین شکل ممکن تزیین کنید.

مواد لازم:

  • فیله گوساله و یا گوشت راسته گوسفند : نیم کیلو گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان : 300 گرم
  • کره : 100 گرم
  • زعفران دمکرده : دو قاشق چایخوری
  • سس سویا : یک قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط ریز رنده شده : دو عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • ادویه : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir