منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی
  • کاری سبزیجات پاییزی

توضیحات

خوردن غذاهای هندی‌ای همچون کاری سبزیجات پاییزی درست مثل شنا کردن در اقیانوس ادویه‌جات است. خوردنی های هندی فقط تند نیستند بلکه از انواع و اقسام طعم دهنده ها و ادویه ها هنگام تهیه این غذاهای خوشمزه و عجیب و غریب استفاده می شود. غذاهای هندی اغلب با برنج و ترشی و مقدار زیادی سبزیجات سرو می شوند. کاری سبزیجات پاییزی یا Autumn Vegetable Curry را هندی ها با سبزیجاتی همچون گل کلم، گوجه فرنگی، پیاز و گشنیز تهیه می کنند. مواد اولیه برای پختن این غذا را به سادگی می توانید پیدا کنید. این خورش با سبزیجات پخته می شود و در تهیه آن از روغن زیتون استفاده می شود پس یک غذای کاملا گیاهی و سالم است. هندی ها کاری سبزیجات پاییزی را با برنج سرو می کنند.

کاری یک ادویه اصیل هندی است که کاربرد بسیاری دارد. در هندوستان انواع و اقسام خوراکی ها را با کاری درست می کنند. کاری مرغ، خورش کاری و پاوباجی و کاری سبزیجات از معروف ترین غذاهای هندی هستند که ماده اصلی آن ها کاری است. حتی خورش کاری سبزیجات نیز انواع مختلف و دستور پخت های متنوعی دارد. نوع دیگر کاری سبزیجات با کدو حلوایی، سیر، پیاز قرمز، رب گوجه، پاپریکا و دارچین و عصاره سبزیجات درست می شود.
طعم خورش کاری وابسته به نوع و میزان ادویه جاتی است که در آن استفاده می کنید. قِلق خورش کاری بعد از چند بار تهیه دستتان می آید و می توانید آن را تنها در چند دقیقه آماده کنید.
اگر عاشق غذاهای پر ادویه و آتشین هندی هستید به سایر دستور پخت های غذاهای هندی که در خوردنی ها قرار دادیم سری بزنید. دستور تهیه املت هندی، سس ماست و تخم مرغ تند را از دست ندهید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1یک ماهی تابه بزرگ بردارید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
  • گام 2کمی روغن زیتون بریزید و سیب زمینی شیرین را سرخ کنید.
  • گام 3شعله گاز را کم کنید.
  • گام 4پیاز، گل کلم و پودر کاری را در ماهیتابه بریزید و به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید.
  • گام 5مواد را در حین سرخ کردن با هم مخلوط کنید.
  • گام 6آب سبزیجات، نمک، نخود و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تا جوش آمدن مخلوط صبر کنید.
  • گام 7در ماهیتابه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
  • گام 8مخلوط را در حین جوشیدن هم بزنید.
  • گام 9سپس آن را با گشنیز و ماست چکیده سرو کنید.

مواد لازم:

  • روغن زیتون: یک و یک دوم قاشق چایخوری
  • سیب زمینی شیرین خرد شده: یک فنجان
  • گلچه گل کلم: یک فنجان
  • پیاز :یک چهارم فنجان
  • پودر ادویه کاری: دو قاشق چایخوری
  • آب سبزیجات:یک دوم فنجان
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • نخود آب کشیده و خشک شده: ۴۲۵ گرم
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده: ۴۱۰ گرم
  • گشنیز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده: یک دوم فنجان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir