توضیحات
نافله خوزستانی، یکی از خوراک های خوشمزه و محلی مردم جنوب می باشد. این غذای سنتی و محلی خوزستان، در میان مردم بسیار پرطرفدار و معروف است و معمولاً هم با پلو در وعده ظهر سرو می شود و هم به صورت خوراک در وعده شام با نان سرو خواهد شد. طعم و عطر مختلف و خاص این نوع نافله، یک نوع غذای متفاوت و منحصر به فرد را برای شما ایجاد خواهد کرد.
گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی جزو مواد اصلی این نوع رسپی نافله می باشد. شما با تهیه این غذای محلی خوزستان که با مواد اولیه سالم و مفید نیز طبخ می شود، می توانید یک غذای کاملاً سالم و مفید را برای خانواده تهیه و طبخ نمایید. برای خوش طعم شدن نافله خوزستانی نیز می توانید از کمی زعفران نیز در هنگام طبخ استفاده کنید. همچنین برای تزیین آن نیز می توانید از کنجد استفاده کنید که یک غذای سالم و پرانرژی را فراهم نماید.
از دیگر انواع غذاهای محبوب جنوب می توان به میگو پلو، دوقوس ماهی، قلیه میگو، خورش دال عدس، مفطح، خورش بامیه و گوشت، مچبوس و قلیه دزفولی اشاره کرد.