توضیحات
مَنسَف (Mansaf) یکی از انواع غذاهای عربی می باشد. در واقع منسف غذای محلی اردن است، اما در سایر شهرهای عربی چون فلسطین، سوریه، عربستان و… نیز معروف است و طبخ می شود. این غذا با گوشت قرمز تهیه شده و جزو غذاهای محبوب مردم اردن است.
منسف یکی از غذاهای اصیل مردم عرب است که جزو سنت های کهن عربی و خاص اعیاد بزرگ چون عید فطر طبخ و سرو می شود. در واقع دلیل این نام گذاری غذا نیز به روش سرو آن برمی گردد که در ابتدا در سینی های بزرگ که به آن منسف می گفتند، غذا ریخته می شد و بین مهمانان برای افطار و یا روزهای اعیاد تقسیم میشد.
این غذای لذیذ اردنی را می توانید به همراه پلو خوشمزه و زعفرانی سرو نمایید. البته مواد اصلی برای طبخ این غذای عربی، گوشت بره است که با استفاده از سایر مواد، مزه دار شده و ترکیب می شود. اندازه مواد گفته شده در این دستور تهیه برای ۴ نفر می باشد. اما اگر شما قصد آماده و طبخ این غذای عربی را برای مهمانی و دورهمی های خاص خود دارید تا تنوعی نیز بدهید، به میزان تعداد مهمانان خود، می توانید مواد اولیه را تغییر و افزایش دهید.
از دیگر انواع غذاهای عربی معروف و خوشمزه می توان به بابا گانوش، حمص، کباب لبنانی، خورش مرغ و زیتون لبنانی، سوپ نخود مدیترانه ای، مفطح و… اشاره کرد.