مرغ خامه ای

خوراک , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مرغ خامه ای
  • مرغ خامه ای
  • مرغ خامه ای
  • مرغ خامه ای
مرغ خامه ای
  • مرغ خامه ای
  • مرغ خامه ای
  • مرغ خامه ای
مرغ خامه ای
  • مرغ خامه ای
  • مرغ خامه ای
  • مرغ خامه ای

توضیحات

مرغ جزو گوشت های سفید است و آشپزها از این گوشت برای پخت انواع غذاها استفاده می کنند. شما می توانید فقط با استفاده از مرغ و چند ماده افزودنی مانند ادویه ها یک غذای کامل و خوشمزه درست کنید. مرغ خامه ای یکی از انواع خوراک هایی است که با استفاده از مرغ تهیه می شود. برای درست کردن این غذا شما به ران مرغ و چند ادویه دیگر احتیاج دارید. ران مرغ یکی از قسمت های خوشمزه ی مرغ است که در بیشتر غذاها از آن استفاده می کنند مقدار گوشت ران نسبت به دیگر اعضای مرغ بیشتر است. در مجالس نیز از ران مرغ به وفور استفاده می کنند. مرغ خامه ای همانطور که از نام آن مشخص است مواد اصلی و پایه ی آن مرغ و خامه است. همانطور که گفتیم مرغ جزو گوشت های سفید است در نتیجه خوردن آن برای بدن بسیار مفید است. اگر شما نیز جزو افرادی هستید که گوشت قرمز زیاد مصرف می کنید باید مقدار آن را کم کنید و مرغ را در لیست غذایی خود جای دهید. برای اینکه شما به سلامتی گوشت خریداری خود اطمینان داشته باشید بهتر است از مراکز مجاز و قانونی گوشت مرغ را تهیه کنید. امروزه بیشتر مردم از گوشت مرغ بسیار استفاده می کنند و همچنین باید به این نکته دقت کنند که از مراکز معتبر خریداری کنند تا برای سلامتی آنها مضر نباشد. مرغ و به خصوص ران مرغ دارای کالری فراوانی می باشد که به افرادی که در طول روز کار زیادی انجام می دهند توصیه می شود. مرغ خامه ای نیز به دلیل دارا بودن ران و حتی خامه دارای کالری زیادی می باشد. در نتیجه به کسانی که در حال رژیم هستند توصیه نمی شود. و در صورت مصرف ما این افراد را به ورزش کردن توصیه می کنیم. مرغ شکم پر، کباب مرغ یونانی، مرغ تندوری و… از انواع غذاهایی است که با استفاده از مرغ تهیه می شود.

مراحل:

  • گام 1ابتدا مرغ ها را روی یک تخته بگذارید و با گوشتکوب مقداری آن را بکوبید تا ضخامتش به ۱.۵ سانتی متر برسد.
  • گام 2در یک ماهیتابه روغن بریزید تا گرم شود.
  • گام 3سپس مرغ ها را همراه با نمک و فلفل سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی رنگ شود.
  • گام 4در یک کاسه  سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط تا یکدست شود.
  • گام 5سس آماده شده را درون ماهیتابه بریزید و بگذارید بجوشد.
  • گام 6سپس حرارت را کم کنید و به مدت ٨ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تاکمی بجوشد.
  • گام 7با اینکار مرغ ها به خوبی مزه دار می شوند.
  • گام 8بعد از این زمان مرغ خامه ای شما آماده سرو است.

مواد لازم:

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان : ۴ عدد
  • روغن : ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک : نصف قاشق چایخوری
  • فلفل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • سس ایتالیایی : ۲ قاشق غذاخوری
  • سس پاستای آلفردو : ۱ فنجان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir