توضیحات
ماشروم جولیان یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و سنتی کشور روسیه است که از قدیم در این کشور تهیه می شده است و طرفدران زیادی دارد.این خوراک در واقع طعمی شبیه به بیف استراگانف دارد ولی تا حدودی مواد داخل آن متفاوت است.این غذا را در واقع می توان گفت که تلفیقی از هنر آشپزان روسی و فرانسوی با یکدیگر است.یکی از شرایط تهیه این غذا این است که مراحل تهیه آن باید با وسواس خاصی انجام شود از جمله خرد کردن قارچ.در این غذا قارچها باید بسیار نازک خرد شوند و وسواسی که آشپزان فرانسوی در این کار به خرج می دهند برای خرد کردن بی نظیر است.مواد تشکیل دهنده این غذا بسیار ناچیز است و شما با در دست داشتن قارچ ، خامه ترش و پنیر می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.غذاهای روسی برخلاف اسمهای عجیب غریب و سختشان دارای دستورات ساده ای هستند که به راحتی می توان آنها را تهیه کرد.معمولا در قدیم این غذا را در ظرف های فلزی تهیه می کردند تا ماشروم ها طعم اصلی خود را نشان دهند.شاید برایتان جالب باشد که بدانید تنها ماده اصلی این غذا قارچ است و احتمالا تا به حال به این موضوع فکر نکرده بودید که شاید قارچ بتواند به عنوان یک ماده اصلی در غذا استفاده شود.قارچ کلسترول و چربی ندارد و میزان کربوهیدراتش هم کم است؛ پس مقدار زیادی پروتئینِ کمچرب به بدنتان میرساند. یکی دیگر از خواص قارچ این است که فیبر و آنزیمهای خاصی در آن وجود دارند که به کاهش سطح کلسترول خون کمک میکنند. پروتئین کمچربی که در قارچ وجود دارد، موقع هضم به سوختن کلسترول بیشتر کمک میکند. توازن و تعادل بین سطح کلسترول بد (LDL) و کلسترول خوب (HDL) برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی مثل تصلب شرایین، حملهی قلبی و سکته ضروری است.کسانی که کمخونی دارند در واقع سطح آهن خونشان پایین است، در نتیجه همیشه احساس خستگی و سردرد دارند، عملکردِ سیستمِ عصبیشان کاهش مییابد و مشکل سوءِهاضمه دارند. قارچ یک منبع خوب آهن است و ۹۰ درصد این آهن توسط بدن جذب میشود. با جذب آهن، خون میتواند گلبولهای قرمز بیشتری تولید کند که باعث میشود یکی دیگر از خواص قارچ، کمک به سلامتی و افزایش قدرت فرد باشد.از دیگر غذاهای که با قارچ می توان تهیه کرد : املت قارچ ، قارچ برگر و کوکو مرغ و قارچ می باشد.