منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان
  • ماشروم جولیان

توضیحات

ماشروم جولیان یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و سنتی کشور روسیه است که از قدیم در این کشور تهیه می شده است و طرفدران زیادی دارد.این خوراک در واقع طعمی شبیه به بیف استراگانف دارد ولی تا حدودی مواد داخل آن متفاوت است.این غذا را در واقع می توان گفت که تلفیقی از هنر آشپزان روسی و فرانسوی با یکدیگر است.یکی از شرایط تهیه این غذا این است که مراحل تهیه آن باید با وسواس خاصی انجام شود از جمله خرد کردن قارچ.در این غذا قارچها باید بسیار نازک خرد شوند و وسواسی که آشپزان فرانسوی در این کار به خرج می دهند برای خرد کردن بی نظیر است.مواد تشکیل دهنده این غذا بسیار ناچیز است و شما با در دست داشتن قارچ ، خامه ترش و پنیر می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.غذاهای روسی برخلاف اسمهای عجیب غریب و سختشان دارای دستورات ساده ای هستند که به راحتی می توان آنها را تهیه کرد.معمولا در قدیم این غذا را در ظرف های فلزی تهیه می کردند تا ماشروم ها طعم اصلی خود را نشان دهند.شاید برایتان جالب باشد که بدانید تنها ماده اصلی این غذا قارچ است و احتمالا تا به حال به این موضوع فکر نکرده بودید که شاید قارچ بتواند به عنوان یک ماده اصلی در غذا استفاده شود.قارچ کلسترول و چربی ندارد و میزان کربوهیدراتش هم کم است؛ پس مقدار زیادی پروتئینِ کم‌چرب به بدن‌تان می‌رساند. یکی دیگر از خواص قارچ این است که فیبر و آنزیم‌های خاصی در آن وجود دارند که به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کنند. پروتئین کم‌چربی که در قارچ وجود دارد، موقع هضم به سوختن کلسترول بیشتر کمک می‌کند. توازن و تعادل بین سطح کلسترول بد (LDL) و کلسترول خوب (HDL) برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی مثل تصلب شرایین، حمله‌ی قلبی و سکته ضروری است.کسانی که کم‌خونی دارند در واقع سطح آهن خون‌شان پایین است، در نتیجه همیشه احساس خستگی و سردرد دارند، عملکردِ سیستمِ عصبی‌شان کاهش می‌یابد و مشکل سوءِهاضمه دارند. قارچ یک منبع خوب آهن است و ۹۰ درصد این آهن توسط بدن جذب می‌شود.‌ با جذب آهن، خون می‌تواند گلبول‌های قرمز بیشتری تولید کند که باعث می‌شود یکی دیگر از خواص قارچ، کمک به سلامتی و افزایش قدرت فرد باشد.از دیگر غذاهای که با قارچ می توان تهیه کرد : املت قارچ ، قارچ برگر و کوکو مرغ و قارچ می باشد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا فر را روشن می کنیم و روی دمای 180 درجه تنظیم می کنیم تا محیط فر گرم شود.
  • گام 2قارچ ها را به صورت خیلی نازک خرد می کنیم.
  • گام 3در ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم و اجازه می دهیم کمی داغ شود.
  • گام 4سپس قارچ ها را اضافه می کنیم و میگذاریم تا سرخ شود و آب آن خوب کشیده شود.
  • گام 5نمک ، فلفل و پودر سیر را به قارچ اضافه می کنیم.
  • گام 6سپس ترکیب خامه ترش ، نمک ، فلفل و پودر سیر را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم .
  • گام 7مخلوط کرمی به دست آمده را به قارچ ها اضافه می کنیم و مجدد خوب هم می زنیم تا کاملا با قارچ ها مخلوط شود.
  • گام 8در نهایت مواد با هم مخلوط شده را به ظرفی که بتوان در فر قرار داد انتقال می دهیم و پنیر را روی آن می ریزیم به نحوی که ظرف کامل پوشیده از مواد شود.
  • گام 9ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا پنیر کامل آب شود.

مواد لازم:

  • قارچ : 500 گرم
  • برگ استوخودوس : 2 عدد
  • روغن : به مقدار لازم
  • خامه ترش : 1/2 پیمانه
  • پنیر موزارلا : 1 و نیم پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : یه مقدار لازم
  • پودر سیر : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir