منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ
  • فاهیتای مرغ

توضیحات

فاهیتای مرغ یک خوراک لذیذ مکزیکی است. این غذا را به صورت محلی همراه با نان ترتیلا سرو می کنند. اگر ترتیلا پیدا نکردید ناراحت نباشید از نان پیراشکی یا نان معمولی (لواش)نیز می توانید استفاده کنید. بعد از آماده شدن فاهیتای مرغ، مواد را درون نان بریزید و با سس‌ها و چاشنی های مختلف نوش جان کنید. در این غذا از فلفل هالوپینو استفاده می شود. این فلفل مورد علاقه مکزیکی هاست و در اکثر غذاهایشان استفاده می شود. فلفل هالوپینو بر خلاف اسمش کوچک است و حدود ۵ الی ۱۰ سانتی متر است .اما به دلیل طعم خاصی که دارد باعث شده است تا در اکثر سس ها و غذاهای مکزیکی مورد استفاده قرار بگیرد.هالوپینو حاوی یک ترکیب گیاهی طبیعی به نام کپسایسین است. این ترکیب بسیار منحصر به فرد می باشد و مزایای زیادی برای بدن دارد.از جمله مزایای آن از بین بردن سلول های سرطانی است.اگر در حال تلاش برای کاهش وزن هستید پیشنهاد می کنیم که فلفل هالوپینو را امتحان کنید عطر و طعم گرم هالوپینو ممکن است کمی اشتها را کاهش دهد، و باعث شود که شما کمتر غذا بخورید.اگر طعم فلفل هالوپینو را دوست دارید و با تندی آن کنار می آیید دستور پخت پلو مکزیکی را نیز نگاهی بیندازید.در فاهیتای مرغ از سینه مرغ استفاده می شود که نسبت به سایر قسمت های مرغ کالری کمتری دارد و رژیمی است. سینه مرغ پخته شده دارای بیش از ۵ درصد ویتامین و مواد معدنی است. اگر مرغ دوست ندارید می توانید از گوشت استیکی استفاده کنید.اگر علاقه دارید فاهیتا را به صورت محلی درست کنید از دستور مقابل پیروی کنید. خامه ترش، نان پیتا، پنیر چدار یا گودا، کاهو و گوجه فرنگی و  گواکومولی را با هم مخلوط کنید. مایه را در یک کاسه بریزید و همراه با فاهیتا سرو کنید. از این مدل غذاهای متفاوت خوشتان می آید؟ طرز تهیه  ماشروم جولیان، پنکیک گوشت و کتلت میگو را در سایت خوردنی ها دنبال کنید.

 

مراحل:

  • گام 1گوشت مرغ را ورقه ورقه کنید. (خیلی ضخیم نباشد)
  • گام 2درون یک کاسه بزرگ سیر، فلفل قرمز، نمک، گشنیز، فلفل هالوپینو، آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
  • گام 3تکه های مرغ را به مدت یک ساعت در مواد بخوابانید.
  • گام 4بعد از ۱ ساعت مرغ ها را از کاسه دربیاورید و اگر تکه بزرگی از مواد اولیه روی آن چسبیده آن را پاک کنید.
  • گام 5ماهیتابه را روی شعله گاز زیاد قرار دهید. ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و تا داغ شدن آن صبر کنید.
  • گام 6مرغ ها را در ماهیتابه بریزید و خوب سرخ کنید. خیلی خشکشان نکنید.
  • گام 7مرغ های سرخ شده را از روی گاز بردارید و روی هم بگذارید. آن ها را با فویل ببندید تا سرد نشوند.
  • گام 8یک تابه جدید بردارید و یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید.
  • گام 9پیازها را به صورت نیم حلقه برش دهید.
  • گام 10فلفل دلمه ای ها را هم نواری و باریک برش بزنید.
  • گام 11روغن که داغ شد پیاز و فلفل دلمه‌ای های رنگی را به آن بیفزایید. مواد را حدود ۲ دقیقه هم بزنید.
  • گام 12در نهایت مرغ ها را در مواد بریزید و سرو کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۷۵۰ گرم
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز :1عدد بزرگ
  • فلفل دلمه رنگی: 3 عدد (تریجیحا رنگ های متفاوت)
  • آب لیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر : 4 حبه (له شده)
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
  • زیره: نصف قاشق چایخوری
  • گشنیز ریز خرد شده: ۱/۴ پیمانه
  • فلفل هالوپینو یا فلفل سبز تند: 1 عدد بزرگ (له شده)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir