توضیحات
دوبلین کادل (Dublin Coddle)، یکی از انواع غذاهای سنتی و محلی مردم ایرلند می باشد. این غذای خوشمزه، ارتباط نزدیکی با شهر دوبلین، پایتخت کشور ایرلند داشته و در میان مردمان آن بسیار پرطرفدار و خاص می باشد. دستور پخت و روش تهیه این غذای محلی مشهور و محبوب، بسیار راحت و سریع بوده و می توانید یک خوراک خوشمزه و عالی را برای وعده عصرانه پاییزی خود تهیه و آماده کنید.
دوبلین کادل از ترکیب مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می شود. همچنین می توانید این مواد برای تهیه خوراک را در یک ظرف مناسب و یا قابلمه بچینید و در همان مدت زمان گفته شده بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا آماده شود. در زمان طبخ این غذای محلی، می توانید آب مرغ خوراک را با توجه به ذائقه غذایی خود تنظیم کنید. می توانید هم تا زمان خشک شدن آب خوراک آن را طبخ نمایید و یا آب دار، حرارت را خاموش کنید.
از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه می توان به خوراک گوشت و کلم بروکلی، گراتن پاستا، پلو اسپانیایی اروز تاپادو، برگر ماهی، پنینی مرغ، استیک آبدار، فسیلی کربونارا، جامبو با مرغ، گریل چیکن پنه و… اشاره کرد.