توضیحات
خوراک ماهی انواع مختلفی دارد.همانطور که می دانید ماهی جزو مواد اولیه بیشتر غذاهای جنوبی و شمالی کشور می باشد. دلیل این امر نیز سالم بودن و همچنین خوشمزه بودن آن است. در ایران ماهی های زیادی برای پخت و پز وجود دارد به طوری که می توانید یه هفته تمام غذا ماهی سرو کنید ولی حتی یک وعده غذایی شما تکراری نباشد. از ماهی می توانید برای طبخ انواع غذاها استفاده کنید. یکی از ساده ترین غذاهایی که می توان از آن استفاده کرد خوراک ماهی می باشد. طعم این غذا بسیار عالی و دلپذیر می باشد.همین خوراک ماهی انواع مختلفی دارد از سرخ کردن به صورت معمولی بدون هیچ آردی گرفته تا آب پز یا بخار پز کردن و غلتاندن در پودر سوخاری و سرخ کردن آن.
شاید افراد زیادی به دلیل بوی نامطبوع ماهی از خوردن آن امتناع کنند ولی باید بدانید اگر آشپز ماهی را به خوبی طعم دار کند به هیچ عنوان بوی نامطبوعی را احساس نمی کنید. در بعضی از رستوران های بین راهی از ماهی های تازه و سالم استفاده نمی کنند به همین دلیل شاید طعم این خوراک خوشمزه عوض شود. شما می توانید از ماهی های سالم و تازه در خانه برای طبخ انواع غذاها به خصوص خوراک آن استفاده کنید. برای طعم دار کردن ماهی ابتدا باید آن را در مخلوط آبلیمو، زعفران و پیاز برای مدتی قرار دهید تا بوی نامطبوع آن از بین برود.
شاید شما در بعضی جاها شکل پخته شده ماهی را به صورت زیبا و شکیل مشاهده کرده باشید. برای این امر می توانید از آرد سوخاری و تخم مرغ استفاده کنید تا ظاهر غذای شما عالی و بی همتا به نظر برسد. با این ترفند می توانید تمام افراد را به سمت غذای خود جذب کنید حتی کسانی که از خوراک ماهی و بوی نامطبوع آن بیزارند.از انواع دیگر خوراک می توان به : فاهیتای مرغ ، سالمون کبابی با سبزیجات ، ماهی شکم پر و مرغ شکم پر اشاره کرد.