خوراک بیگوس

خوراک , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خوراک بیگوس
  • خوراک بیگوس

توضیحات

خوراک بیگوس، یکی از غذاهای محلی و خوشمزه لهستان می باشد که در زبان انگلیسی به خوراک شکارچی معروف است. این غذا در سایر کشورها چون اوکراین، بلاروس و لیتوانی نیز جزو غذاهای سنتی و محلی آنان بوده و معروف می باشد. می توان از انواع گوشت چون گوشت سفید، گوشت گاو، گوساله، اردک و… نیز در طبخ این خوراک خوشمزه استفاده کرد.

خوراک بیگوس از مواد اصلی کلم پیچ خرد شده، گوشت، قارچ و مواد دیگر طبخ و آماده می ‌شود و معمولاً با سس گوجه فرنگی تند سرو می ‌شود. این خوراک لهستانی معمولاً به صورت پیش غذا سرو شده؛ اما می ‌توان به عنوان یک غذای کامل در وعده شام نیز سرو کنید.

از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه می توان به پائیا، جامبالایا، پد تای، چکدرمه، مچبوس مرغ، سیرواویج، بوریتو و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا کلم پیچ ها را خرد کرده و آماده کنید.
  • گام 2سپس در یک قابلمه آب پر کرده و بعد از جوش آمدن، کلم پیچ ها را اضافه کنید.
  • گام 3۵ دقیقه بگذارید تا کلم پیچ ها در آب جوش بپزند و بعد آن را آبکش کنید.
  • گام 4پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه جداگانه با کمی روغن تفت دهید.
  • گام 5سپس گوشت، قارچ خرد شده و سیرها را نیز اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 6گوجه فرنگی ‌ها، برگ بو، آب مرغ و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه و مواد را هم بزنید.
  • گام 7در آخر نیز پاپریکا و ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 8درب قابلمه را بگذارید و با حرارت متوسط خوراک بیگوس حدود سه ساعت دیگر آماده می‌ شود.  

مواد لازم:

  • کلم پیچ بزرگ: ۱ عدد
  • گوشت: ۲۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • برگ بو: ۳ عدد
  • گوجه فرنگی: ۵ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • آب مرغ: ۳ لیوان
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir