منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه
  • اکبر جوجه

توضیحات

اکبر جوجه، یکی از غذاهای سنتی مردم مازندران می باشد. در واقع اسم این غذا به لقب ابداع کننده آن یعنی آقای اکبر کلبادی نژاد برمی ‌گردد که در حال حاضر نیز در شمال کشور رستوران ها و شعبه های متنوع و زیادی دایر کرده است.

این غذای قدیمی و سنتی در اصل به شهرستان گلوکاه در مازندران برمی ‌گردد که به دلیل طعم خاص و منحصر به فردش خیلی سریع در میان شهرهای دیگر مد نظر قرار گرفته است. به گونه‌ ای که این غذای سنتی مازندران را می توانید حتی در اکثر شهرهای جنوبی نیز بیابید و از طعم لذیذ و خوشمزه آن لذت ببرید.

غذای اکبر جوجه اصل مازندران با جوجه مرغ درست می شود. به همین دلیل ممکن است که طعم این غذا در مازندران و رستوران های محلی شمال ایران، کاملاً متفاوت از سایر شهرهای ایران باشد. چرا که در اکثر شهرهای دیگر معمولاً از مرغ برای طبخ این غذا استفاده می کنند. به جرأت می ‌توان گفت که غذای اکبر جوجه نسبت به سایر غذاها و جوجه ها یک طعم متفاوت و خاصی دارد اگر طبق دستور پخت حرفه ‌ای و اصولی خودش طبخ و آماده شود طعم بی نظیری دارد. وجود زعفران و رب انار در سس مخصوص این غذا، طعم منحصر به فردش را دوچندان و خاص کرده است. چرا که سس رب انار مزه غذا را کاملاً متفاوت و طبق میل افرادی که غذاهای محلی را بسیار دوست دارند، می‌کند.

معمولاً غذای اکبر جوجه را با پلو زعفرانی میل می کنند. هرچند که این غذا در کنار پلو سفید نیز همان طعم خاص و به یاد ماندنی خود را دارد. اگر قصد سفر به شمال ایران را دارید، پیشنهاد می کنیم که حتماً این غذا را در یکی از رستوران های معروف شمال ایران امتحان کنید تا همیشه خاطره این سفر را در ذهن داشته باشید.

از دیگر غذاهای شمالی ایران می توان به پلو کدو حلوایی، ماهی مالاتا، مرغ ناردونی، خورش پرتقال با مرغ، شوید قورمه و خورش ترش سماق اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا جوجه مرغ را کامل تمیز کنید و از وسط نصف کنید و سپس بشویید.
  • گام 2در یک ظرف جداگانه آب لیموترش ها را بگیرید و نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید.
  • گام 3سپس جوجه مرغ را در مواد آماده شده بگذارید و بعد مرغ را با سلفون بپوشانید.
  • گام 4ظرف را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملاً آن را طعم دار کند.
  • گام 5سپس در یک ماهی تابه روغن بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن داغ بشود.
  • گام 6بعد جوجه مرغ را از سمتی که پوست دارد، در ماهی تابه گذاشته و سرخ کنید تا برشته شود.
  • گام 7جوجه مرغ را  در دیس بگذارید و سس رب انار را بر روی آن بریزید.
  • گام 8این غذا معمولا با برنج سرو می شود.نوش جان

مواد لازم:

  • جوجه مرغ: ۱ کیلو گرم
  • روغن مایع: ۱٫۵ لیوان
  • لیمو ترش: ۶ عدد
  • زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۱٫۵ پیمانه
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir