مراحل:
- گام 1در ابتدا گوشتها را پس از شستشو چرخ کرده(اگر گوشت چرخ شده است که مرحله بعد را شروع می کنیم.)و کنار می گذاریم.
- گام 2پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه می کنیم.
- گام 3سپس تخم مرغ،پودر باگت، نعنا و گشنیز،و تمامی ادویه های ذکر شده را به گوشت اضافه می کنیم.
- گام 4مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم تا با هم مخلوط شوند.
- گام 5از گوشت تهیه شده به اندازه گردو یا مقدار کوچک تر برداشته و به صورت کوفته های ریز در می آوریم و کنار می گذاریم.
- گام 6در این مرحله کوفته ها را سرخ می کنیم.
- گام 7مرحله بعد تهیه سس کوفته است.رب انار و آب گوشت و ما بقی مواد(به جز دانه انار و گشنیز) را با هم مخلوط کرده و مدام هم می زنیم تا سس درست شود.
- گام 8سس به دست آمده را با کوفته ها اضافه می کنیم.
- گام 9اجازه می دهیم تا سس با کوفته ها به خوبی مخلوط شود.
- گام 10در نهایت و پنج دقیقه مانده به پایان پخت دانه های انار و گشنیز را اضافه می کنیم.
- گام 11پس از انکه سس غلیظ شد غذا آماده سرو است.