کاسترول بادمجان

خوراک , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان
  • کاسترول بادمجان

توضیحات

کاسترول بادمجان یا کاسرول بادمجان (Eggplant Casserole) غذایی فرانسوی و لذیذ است که در فر پخته می شود. کاسرول اصطلاحا به هر غذایی که در ظرف های بزرگ با دیوارهای عمیق در فر پخته می شود گفته می شود. به ظرف هایی که کاسرول در آن پخته می شود کاسرول دیش گفته می شود. شما می توانید انواع کاسرول ژامبون، کاسرول گوشت، کاسرول بادمجان و… که بسیار خوشمزه هستند را در خانه تهیه کنید.
در تهیه کاسرول بادمجان از بادمجان، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، خمیر آماده و سیر و فلفل دلمه ای استفاده می شود. در دستور پخت اصلی این غذا از گوشت استفاده نمی شود.
تهیه مواد اولیه، پخت و دیزاین این خوراک معمولا ۱ ساعت و ربع زمان می برد. کاسترول بادمجان را می توانید به عنوان غذای اصلی سرو کنید. ماده اصلی این غذا بادمجان است. بادمجان منبع غنی ویتامین های B ، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن است. بادمجان دارای آنتی اکسیدان است. فیبر موجود در بادمجان در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ بسیار موثر است. این فیبر همچنین در افزایش احساس سیری افراد تاثیر بسیاری دارد و به اندازه خوردن و تناسب اندام کمک بسیاری می کند. بادمجان دارای مقدار زیادی آب است که نشاط پوست شما را حفظ می کند. بادمجان به رفع یبوست کمک بسیاری می کند. بادمجان های کوچک تر نسبت به بادمجان های بزرگ شیرین تر و خوشمزه تر هستند.
نکاتی که باید پیش از سرخ کردن بادمجان بدانید:
۱- برای تشخیص شیرینی یا تلخی بادمجان یک تکه کوچک از شکم آن را در بیاورید و تست کنید. اگر تلخ بود آن را دور بیندازید.
۲- بادمجان ها را برش بدهید، روی آن ها را کاملا نمک بزنید و توی یک آبکش بچینید. پس از نیم تا ۱ ساعت آب زرد رنگی از بادمجان ها شروع به خارج شدن می کند. سپس آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه در ظرف پر از آب سرد قرار دهید. این کار باعث جذب کمتر روغن در هنگام سرخ کردن می شود.
۳- برای جذب کمتر روغن توسط بادمجان می توانید از مخلوط سفیده تخم مرغ و کمی شیر روی بادمجان ها استفاده کنید.

از دیگر خوراک موجود در خوردنی ها می توان به : خوراک گوشت و بادمجان ، شش انداز ، بادمجان شکم پر و یتیمچه اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1بادمجان ها را پوست بگیرید. به صورت حلقه های ۲ تا ۳ سانتی متری خرد کنید و نمک بزنید.
  • گام 2در یک کاسه شیر یا آب را با نمک و روغن مخلوط کنید.
  • گام 3کم کم آرد و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید تا خمیر درست شود.
  • گام 4روی خمیر را با درپوش یا پلاستیک بپوشانید و به مدت ۱ ساعت به آن استراحت دهید.
  • گام 5بادمجان ها را سرخ کنید.
  • گام 6در یک تابه پیاز داغ درست کنید.
  • گام 7گوشت را به آن اضافه کرده و با نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید. رب را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
  • گام 8گوشت را از روی حرارت بردارید.
  • گام 9فلفل دلمه ای را حبه قندی خرد کنید.
  • گام 10پنیر را رنده ی درشت کنید.
  • گام 11سیر رنده شده را با گوشت مخلوط کنید.
  • گام 12خمیر را بردارید و آن را به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید.
  • گام 13روی سطح میز را آرد بپاشید. گلوله ی کوچک تر خمیر را به صورت بیضی به اندازه ی ظرف مورد نظر باز کنید. خمیر را به ظرف منتقل کنید.
  • گام 14روی سطح خمیر را با 3 سانت فاصله از لبه ی ظرف کمی پنیر بپاشید.
  • گام 15بادمجان های سرخ شده را کنار هم روی سطح خمیر قرار دهید.
  • گام 16کمی دیگر پنیر بپاشید.
  • گام 17گوشت چرخ کرده را روی بادمجان پهن کنید.
  • گام 18دوباره پنیر بپاشید.
  • گام 19بعد فلفل دلمه ای را روی سطح گوشت پخش کنید.
  • گام 20در سطح کار نیز پنیر بپاشید.
  • گام 21خمیر بزرگ تر را روی سطح آردی به شکل بیضی و قدری بزرگتر از خمیر اول باز کنید.
  • گام 22خمیر را دور وردنه بپیچید و روی مواد قرار دهید.
  • گام 23با کمک آب لبه های دو قسمت خمیر را به هم بچسبانید.
  • گام 24روی سطح خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته کنید.
  • گام 25اضافه ی خمیر دور غذا را با خمیر بُر ببرید. دور خمیر را مدل بدهید.
  • گام 26با اضافه های خمیر ساقه و برگ و گل درست کنید و روی سطح خمیر قرار دهید.
  • گام 27کنار ساقه ها را در سه نقطه کمی شکاف سطحی بدهید تا خمیر در زمان پخت ترک نخورد.
  • گام 28روی گلبرگ و ساقه ها را هم به کمک قلم موی مخصوص با زرده آغشته کنید.
  • گام 29غذا را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه ی فارنهایت قرار دهید تا بپزد و خمیر به رنگ طلایی در آید.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • سیر : 3 حبه
  • بادمجان سرخ کرده: 1 کیلو
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • آرد: 2/5 پیمانه
  • خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
  • آب یا شیر ولرم: 1 لیوان
  • زرده تخم مرغ : 1 عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir