توضیحات
کاسترول بادمجان یا کاسرول بادمجان (Eggplant Casserole) غذایی فرانسوی و لذیذ است که در فر پخته می شود. کاسرول اصطلاحا به هر غذایی که در ظرف های بزرگ با دیوارهای عمیق در فر پخته می شود گفته می شود. به ظرف هایی که کاسرول در آن پخته می شود کاسرول دیش گفته می شود. شما می توانید انواع کاسرول ژامبون، کاسرول گوشت، کاسرول بادمجان و… که بسیار خوشمزه هستند را در خانه تهیه کنید.
در تهیه کاسرول بادمجان از بادمجان، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، خمیر آماده و سیر و فلفل دلمه ای استفاده می شود. در دستور پخت اصلی این غذا از گوشت استفاده نمی شود.
تهیه مواد اولیه، پخت و دیزاین این خوراک معمولا ۱ ساعت و ربع زمان می برد. کاسترول بادمجان را می توانید به عنوان غذای اصلی سرو کنید. ماده اصلی این غذا بادمجان است. بادمجان منبع غنی ویتامین های B ، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن است. بادمجان دارای آنتی اکسیدان است. فیبر موجود در بادمجان در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ بسیار موثر است. این فیبر همچنین در افزایش احساس سیری افراد تاثیر بسیاری دارد و به اندازه خوردن و تناسب اندام کمک بسیاری می کند. بادمجان دارای مقدار زیادی آب است که نشاط پوست شما را حفظ می کند. بادمجان به رفع یبوست کمک بسیاری می کند. بادمجان های کوچک تر نسبت به بادمجان های بزرگ شیرین تر و خوشمزه تر هستند.
نکاتی که باید پیش از سرخ کردن بادمجان بدانید:
۱- برای تشخیص شیرینی یا تلخی بادمجان یک تکه کوچک از شکم آن را در بیاورید و تست کنید. اگر تلخ بود آن را دور بیندازید.
۲- بادمجان ها را برش بدهید، روی آن ها را کاملا نمک بزنید و توی یک آبکش بچینید. پس از نیم تا ۱ ساعت آب زرد رنگی از بادمجان ها شروع به خارج شدن می کند. سپس آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه در ظرف پر از آب سرد قرار دهید. این کار باعث جذب کمتر روغن در هنگام سرخ کردن می شود.
۳- برای جذب کمتر روغن توسط بادمجان می توانید از مخلوط سفیده تخم مرغ و کمی شیر روی بادمجان ها استفاده کنید.
از دیگر خوراک موجود در خوردنی ها می توان به : خوراک گوشت و بادمجان ، شش انداز ، بادمجان شکم پر و یتیمچه اشاره کرد.
پنیر پیتزا، موزارلا و پارمسان