منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیازوی زردآلو
  • پیازوی زردآلو

توضیحات

دوپیازه یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهای ایرانی ست.دو پیاز انواع مختلفی دارد که در دستورهای قبلی به آنها اشاره کردیم از جمله دو پیاز میگو ، دو پیاز سیب زمینی و …
اصل این غذا به شیراز برمیگرده که شیرازیها سیب زمینی رو مکعبی خرد میکنن اما ما با سیب زمینی پخته و له کرده درست میکنیم که خیلی هم خوشمزه اس.
یکی دیگر از این مدل غذاها دو پیازه زردآلو یا همان آلوست که زنجانی ها به آن پیازوی زردآلو می گویند ودر واقع تفاوتی که با ما بقی دوپیازه ها دارد این است که در آن از حبوبات هم استفاده می شود.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را به همراه آرد و روغن تفت می دهیم .
  • گام 2سپس برگه زردآلو ، نخود ، لوبیا و عدس را که از قبل خیس کرده ایم به آرد و پیاز اضافه می کنیم و مقدار آبی را که برای آن در نظر گرفته ایم به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا مواد با هم خوب بپزد.
  • گام 3وقتی مواد خوب با هم پخت ادویه ها و نمک را به آن اضافه می کنیم.

مواد لازم:

  • نخود : ⅓ پیمانه
  • عدس : ⅓ پیمانه
  • لوبیا : 2 پیمانه
  • برگه زردآلو : نصف پیمانه
  • پیاز متوسط : 1 عد
  • روغن : یه مقدار لازم
  • آرد گندم : 3 قاشق غذاخوری
  • آب : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir