منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری
  • مرغ تندوری

توضیحات

در این مطلب می خواهیم با غذای هندی دیگری به نام مرغ تندوری که در کشور هند رایج است آشنا شویم. مرغ تندوری یکی از روش های پخت مرغ است و به دلیل طعم و ظاهر خوبی که دارد در سایر نقاط هم از این روش برای پخت مرغ استفاده می کنند. در ابتدا باید اشاره کنیم که در دستور پخت این خوراک مقداری رنگ قرمز برای خوشرنگ شدن مرغ هم آمده است. اما توصیه ما به شما این است که به جای استفاده از رنگ در غذا که قطعا مضر نیز هست به اصالت ایرانی خود رجوع کنیم و رنگ و طعم خوش زعفران را زینت بخش این غذا کنیم. البته این فقط پیشنهاد آشپزباشی است که از صمیم قلب دوستدار سلامتی شماست. ماده اصلی این غذا ران مرغ است. موادی چون آبلیمو ،سیر، پیاز، زنجبیل رنده شده، تخم گشنیز سابیده شده، زیره سابیده شده و ماست سبب می شوند که مرغ طعم بسیار جالب و خوشایندی پیدا کند. در حقیقت مخلوط این ها سس تندوری را تشکیل می دهد. همانطور که گفته شد در این غذا از سیر هم استفاده می شود. سیر یکی از سبزیجات پر خاصیت است که علاوه بر طعم خوشایندی که به غذا می دهد و باعث برطرف شدن بوی بد مرغ می شود برای سلامتی هم بسیار مفید است. در این جا می خواهیم به برخی از خواص سیر اشاره کنیم. همان طور که اکثر شما شنیده اید سیر برای درمان و کنترل بیماری فشار خون بالا بسیار مفید است. علاوه بر آن دشمن کلسترول است و روند پیشرفت بیماری آلزایمر را کند می کند. همچنین مصرف سیر باعث تقویت عملکرد ورزشی بدن می شود. و علایم خستگی را زود از بین می برد. و فلزات سنگین و رادیکال های آزاد را از بدن دفع می کند. همچنین مصرف سیر باعث جلوگیری از بروز سرطان نیز می شود.از انواع دیگر خوراک می توان به : خوراک بادمجان با قارچ ، خوراک زبان ، بریان ماهی و فیله مرغ فر پز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا روی سطح مرغ های پاک کرده شیارهایی با کمک چاقو ایجاد کنید.
  • گام 2ران مرغ ها را نیم ساعت داخل ظرف آب نمک سرد قرار دهید.
  • گام 3سیر ،ماست ،آبلیمو ، ادویه ها، چند قاشق روغن مایع ،پیاز، نمک و زعفران را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • گام 4پس از خارج کردن مرغ ها از آب نمک، آنها را داخل کیسه فریزر بگذارید.
  • گام 5سسی که آماده کرده اید را داخل کیسه فریزر حاوی مرغ ها بریزید.
  • گام 6آنها را خوب تکان داده تا مرغ خوب به سس آغشته شود.
  • گام 7کیسه فریزر را 8 ساعت در یخچال بگذارید.
  • گام 8دمای فر را روی 180 قرار دهید.
  • گام 9مرغ ها را داخل سینی فر چیده و داخل فر بگذارید.
  • گام 10پس از کباب شدن مرغ ها میتوانید آنرا از فر خارج کنید.
  • گام 11نوش جان.

مواد لازم:

  • ران مرغ: 6 عدد
  • ماست: 1 لیوان
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • فلفل سبز تند: 2 عدد
  • زنجبیل رنده شده: 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • زیره ساییده شده: 1 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز ساییده شده: 1 قاشق چایخوری
  • زعفران: مقداری
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir