ماهی شکم پر

خوراک , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ماهی شکم پر
  • ماهی شکم پر
  • ماهی شکم پر
  • ماهی شکم پر
ماهی شکم پر
  • ماهی شکم پر
  • ماهی شکم پر
  • ماهی شکم پر
ماهی شکم پر
  • ماهی شکم پر
  • ماهی شکم پر
  • ماهی شکم پر

توضیحات

ماهی شکم پر یکی از خوشمزه ترین خوراک هایی است که می توان با ماهی تهیه کرد و معمولا برای مجالس و مهمانی ها نیز استفاده می شود. البته در شب عید نوروز نیز بسیاری از مردم ماهی را به این صورت طبخ می کنند و برای عید آماده می شوند. ماهی شکم پر انواع مختلفی دارد ما در اینجا نوع شمالی آن را برای شما توضیح می دهیم. علاوه بر این غذا، مردم ایران معمولا برای شب عید سبزی پلو با ماهی را که در اکثر نقاط ایران باب است را نیز تهیه می کنند. در شهرهای دیگری غذاهای سنتی دیگری همچون رشته پلو خراسان شمالی، آبگوشت لیمو عمانی همدان و کلم پلو شیرازی(فارس) تهیه می شود.

معمولا در تمامی دنیا رسم بر این است که در شب سال نو هر کشور یا شهری غذای مخصوص خود را تهیه کند و بر اساس عقاید خود خوردن آن غذا را در آن شب خوش یمن و باعث برکت دانسته و سعی می کنند آن را به بهترین نحو تهیه کنند.در ایران نیز اکثرا مردم در شب عید بر این عقیده اند که شام شب سال نو می بایست ماهی باشد.بعضی ماهی را درسته و به صورت ماهی شکم پر تهیه می کنند و برخی دیگر ماهی را سرخ کرده و با سبزی پلو میل می کنند.ماهی شکم پری که در شمال ایران طبخ می شود با نوع جنوبی آن متفاوت است و علت این تفوات نوع سبزی های محلی است که در آن به کار می رود.

در اینجا می خواهیم شما را با طرز تهیه ماهی شکم پر استان مازنداران و با استفاده از ماهی سفید آموزش دهیم.

مراحل:

  • گام 1ابتدا سبزیجات را خرد یا چرخ می کنیم.
  • گام 2سپس با گردوی آسیاب شده و رب انار و ادویه مخلوط می کنیم.
  • گام 3به این ترتیب مواد لازم برای شکم ماهی آماده می شود.
  • گام 4سپس ماهی را خوب شسته و داخل شکم آن را خوب تمیز می کنیم.
  • گام 5ماهی را با ادویه آغشته کرده شکم آن را با مواد آماده شده پر می کنیم و می دوزیم.
  • گام 6ظرف را با روغن کمی چرب کرده ماهی را در ظرف قرار می دهیم و در فر با شعله کم به مدت 2 تا 3 ساعت می پزیم.
  • گام 75 تا 10 دقیقه قبل از پخت کامل ، مقداری آب نارنج تازه روی ماهی می ریزیم تا ماهی مزه و طعم آب نارنج به خود بگیرد.
  • گام 8این غذا با برنج و نارنج یا لیموی تازه مصرف می شود.

مواد لازم:

  • رب انار : 2 قاشق غذاخوری
  • ماهی : 1 عدد
  • گشنیز : 100 گرم
  • جعفری : 100 گرم
  • زولنگ: 100 گرم
  • اناریجه : 100 گرم
  • نعناع : 100 گرم
  • پونه : 100 گرم
  • مغز گردو آسیاب شده : 200 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • آب نارنج : به مقدار لازم
  • روغن مایع : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir