مراحل:
- گام 1ابتدا پیاز را به صورت ری خرد کرده آن را سرخ می کنیم.
- گام 2سیر را کوبیده ، گوجه فرنگی رنده شده و سیب زمینی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و آن ها را کمی تفت می دهیم.
- گام 3سپس عدس قرمز را که از قبل خیسانده ایم و آب آن را خالی کرده ایم به همراه دارچین ، زردچوبه ، فلفل و روغن به مخلوط اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا رنگ عدس تغییر کند و زرد رنگ شود.
- گام 4سپس آب را اضافه کرده و بعد از آن که جوش آمد رب گوجه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم خوب بپزد.
- گام 5وقتی عدس پخته شد، غذا را می کوبیم تا غلیظ شود و می گذاریم جا بیفتد.
- گام 6این غذا را هم با برنج و هم با نان می توان سرو کرد.