منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دال عدس
  • دال عدس

توضیحات

عدس قرمز به لحاظ رنگ نارنجی اش حاوی مقادیر زیادی بتاکاروتن(پیش ساز ویتامین A)بوده جهت تقویت سیستم ایمنی و بینایی بسیار مفید است.عدس قرمز برای قلب بسیار مفید است و دشمن سرطان است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را به صورت ری خرد کرده آن را سرخ می کنیم.
  • گام 2سیر را کوبیده ، گوجه فرنگی رنده شده و سیب زمینی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و آن ها را کمی تفت می دهیم.
  • گام 3سپس عدس قرمز را که از قبل خیسانده ایم و آب آن را خالی کرده ایم به همراه دارچین ، زردچوبه ، فلفل و روغن به مخلوط اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا رنگ عدس تغییر کند و زرد رنگ شود.
  • گام 4سپس آب را اضافه کرده و بعد از آن که جوش آمد رب گوجه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم خوب بپزد.
  • گام 5وقتی عدس پخته شد، غذا را می کوبیم تا غلیظ شود و می گذاریم جا بیفتد.
  • گام 6این غذا را هم با برنج و هم با نان می توان سرو کرد.

مواد لازم:

  • عدس قرمز : نصف لیوان(پاک شده و خیسانده شده )
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • سیر : 3 تا 4 حبه
  • گوجه فرنگی متوسط : 1 عدد یا (2 قاشق غذاخوری رب )
  • سیب زمینی متوسط : 2 عدد
  • فلفل : 1-2 قاشق چای خوری
  • زردچوبه : یک قاشق مربا خوری
  • دارچین : به مقدار لازم
  • آب : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن مایع : 1-2 قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir