توضیحات
خوراک ماهیچه، یکی از غذاهای اصیل و معروف ایرانیان است که در اکثر مجالس و مهمانی های خاص سرو می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً به همراه پلو و یا باقلا پلو سرو می شود که البته می توان جزو غذاهای دشوار و زمان بر نام برد. ما در این رسپی سایت خوردنی ها، طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی و خوشمزه اما در عین حال، راحت و ساده را به شما آموزش می دهیم.
این خوراک خاص و عالی را می توانید هم در مهمانی ها و مجالس رسمی سرو نمایید و هم در روزهای عید و برای پذیرایی در اعیاد آماده کنید. باقلا پلو نیز یکی دیگر از پلوهای محبوب ایرانی است که ترکیب آن با گوشت تازه و طعم دار کردن مخصوص آن بسیار عالی و ویژه خواهد شد. از این رو می توانید با صرف زمان متوسط و معقول، یک غذای عالی و خاص برای مهمانان خود تدارک ببیند.
از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی میتوان به خوراک ماهی و قارچ، خوراک شوید باقالی، خوراک جگر مرغ، خوراک فیله ماهی، خوراک مرغ پرتقالی، خوراک ماهی، پلو لیموزین، پلو اسپانیایی اروز تاپادو، سبزی پلو با ماهیچه، شیرین پلو و میگو پلو اشاره کرد.