خوراک شاهی پنیر

خوراک , شام , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر
  • خوراک شاهی پنیر

توضیحات

خوراک شاهی پنیر غذایی است تهیه شده از تکه های شناور پنیر در سس غلیظ ادویه، پیاز، سیر، پنیر، خامه و گوجه فرنگی. این غذای شگفت انگیر و سبک را می توانید در وعده ناهار یا شام میل کنید. از آن جایی که هند مقر ادویه های رنگارنگ است آشپزی هندی بدون فلفل، کاری، دارچین، زردچوبه و زنجبیل معنا ندارد. دستور تهیه شاهی پنیر مختص شمال هندوستان است. این غذا در پاکستان نیز بسیار معروف است. این غذا یکی از محبوب ترین خوراکی ها در بین گیاهخواران است. شاهی پنیر در هند با انواع و اقسام پلو ها سرو می شود. خوراک شاهی پنیر در هند قدیم خوراک مخصوص درباریان و پادشاهان هندی و مهمانان ویژه شان بوده است.

این غذا بسیار ساده تهیه می شود و با صرف زمانی کمتر از ۴۵ دقیقه می توانید یک غذای سالم و لذیذ برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید. طبع شاهی پنیر گرم است و بهتر است آن را در پاییز یا زمستان میل کنید. این غذا درست مثل غذاهای جنوب ایران تند و بسیار خوشمزه است. در دستور هندی این غذا از پنیر بی نمک هندی استفاده می شود اما شما می توانید از پنیر فتا سفید یا پنیر خامه ای نیز در تهیه این غذا استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی دوست ندارید رب گوجه را جایگزین گوجه کنید. این غذا را با نان دوسا یا پلو میل کنید.

شاهی پنیر را می توانید با انواع ترشی‌ها مثل ترشی کلم قرمز یا ترشی کنگر نوش جان کنید. برای دیزاین این غذا از کمی خامه، گشنیز و جعفری استفاده کنید. این غذا بسیار کامل است اما می توانید پوره سیب زمینی را نیز برای کنار این غذا نوش جان کنید. به سایر دستورات آشپزی هند که در سایت خوردنی ها قرار دادیم سر بزنید. دستور پخت کاری سبزیجات پاییزی هندی، تخم مرغ تند و املت گوجه فرنگی را نیز حتماً امتحان کنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در تابه ، پیاز را با کمی روغن سرخ کنید.
  • گام 2سیر و ادویه ها را اضافه کنید و آن ها را با روغن مخلوط کنید.
  • گام 3پوره گوجه فرنگی را بیفزایید. صبر کنید تا آن گوجه ها بخار شود.
  • گام 4سپس پنیر خرد شده را اضافه کنید.
  • گام 5نمک، شکر و آب را بیفزایید.
  • گام 6مواد را با هم مخلوط کنید اما مراقب باشید که پنیر خرد نشود.
  • گام 7اجازه بدهید تا آب غذا بخار شود.
  • گام 8خامه را اضافه کنید. غذا را مخلوط کنید و آن را از روی شعله بردارید.
  • گام 9غذا را با گشنیز خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.

مواد لازم:

  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • سیر رنده شده: 4 حبه
  • تخم گشنیز پودر شده: یک قاشق چای خوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چای خوری
  • پودر زیره سبز: یک قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز: به میزان دلخواه
  • گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد
  • پنیر فتا سفید: حدود 200 گرم مکعبی خرد شود
  • آب: 1/4 پیمانه
  • شکر: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به اندازه لازم
  • خامه: 1/4 پیمانه
  • گشنیز سبز تازه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir