جوجه کباب حلزونی

کباب , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
جوجه کباب حلزونی
  • جوجه کباب حلزونی
  • جوجه کباب حلزونی
  • جوجه کباب حلزونی
جوجه کباب حلزونی
  • جوجه کباب حلزونی
  • جوجه کباب حلزونی
  • جوجه کباب حلزونی
جوجه کباب حلزونی
  • جوجه کباب حلزونی
  • جوجه کباب حلزونی
  • جوجه کباب حلزونی

توضیحات

جوجه کباب یک غذای فوق العاده خوشمزه ایرانی است. انواع جوجه کباب مثل زعفرانی، ماستی و آبلیمویی در ایران سرو می شود. این غذای لذیذ مطابق ذائقه بسیاری از مردم است. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب رولی یا جوجه کباب حلزونی را آموزش می دهیم. مزیت این جوجه به سایر مدل ها این است که می توانید آن را درون یک تابه روی گاز نیز درست کنید و نیازی به زغال یا باربیکیو ندارید.
توجه کنید که مقدار نمک و آبلیموی ریخته شده در جوجه کباب باید به اندازه باشد. چون استفاده بیش از حد باعث سفت شدن جوجه ها می شود. جوجه بدون آبلیمو و نمک هم که اصلا طعم و مزه خوبی ندارد. برای جلوگیری از این اتفاق جوجه ها را به روغن مایع آغشته کنید. با این کار جوجه ها در برابر نفوذ آبلیمو کاور می شوند. دقت کنید که نباید کره را جایگزین روغن مایع کنید. چون کره هنگام برخورد با جوجه های سرد سفت شده و باعث سفت شدن جوجه کباب می شوند
پیازهای جوجه کباب را له یا رنده نکنید. چرا که پیاز رنده شده به جوجه می چسبد و به راحتی از آن جدا نمی شود. پیاز روی حرارت فورا تغییر رنگ می دهد و ما تصور می کنیم کباب مان آماده شده در حالیکه این پیاز است که تغییر رنگ داده. بهترین مدل خرد کردن پیاز خلال کردن آن است.
فیله های جوجه را نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک ببرید. تکه های نازک زود می سوزند و تکه های ضخیم کاملا مغز پخت نمی شوند.
برای اینکه در مصرف زعفران صرفه جویی شود. ابتدا جوجه ها را به زعفران آغشته کرده و فرصت بدهید که رنگ بگیرند سپس با سایر مواد طعم دهنده قاطی کنید.

از انواع دیگر کباب می توان به : جوجه کباب فرانسه ، رولت سوخاری ، کباب بختیاری و کباب بلغاری اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا باید سینه مرغ رو به صورت نواری برش بزنیم یا به اصطلاح فیله اش کنیم.
  • گام 2در صورتی که مرغ فقط کمی یخ زده باشه خیلی راحت و بدون دردسر و به هر اندازه و ضخامتی که بخواهیم برش داده می شود.
  • گام 3یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و داخل کاسه می ریزیم.
  • گام 4سپس روغن، نمک، فلفل، ماست و آبلیمو را هم به پیاز اضافه می کنیم.
  • گام 5مرغ های فیله شده را در مواد می خوابانیم و حسابی با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 6سپس روی کاسه را پوشانده و حدود ۵ ساعت داخل یخچال نگهداری می کنیم تا مرغ مزه بگیرد.
  • گام 7سپس مرغ ها را دانه دانه به شکل حلزون در آورده و رول می کنیم.
  • گام 8فیله های حلزونی را به سیخ می کشیم.(برای ماهیتابه از سیخ چوبی استفاده کنید).
  • گام 9درون یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم.
  • گام 10سیخ های مرغ را داخل آن گذاشته و اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم سرخ شده و حسابی مغز پخت شوند.
  • گام 11در تابه را نگذارید تا دو طرف مرغ ها را طلایی کنید.
  • گام 12سپس جوجه کباب را همراه با سالاد، برنج و نان سرو کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ : ۱ عدد
  • ماست : ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز : ۱ عدد
  • آبلیمو تازه : ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق مربا خوری
  • روغن : ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • زعفران : در صورت تمایل

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir