بیف استراگانف

خوراک , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف
  • بیف استراگانف

توضیحات

بیف استراگانف یکی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است.این غذا به دلیل طبخ خاص و سسی که در آن به کار می رود علاقه مندان زیادی دارد.مواد اولیه این خوراک بسیار ساده است و شما با در دست داشتن مقداری گوشت ، قارچ و خامه می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.این غذا بر خلاف نام عجیبش بسیار راحت و سریع آماده میشود.بسیاری از ایرانی ها به بسیاری از غذاهای روسی علاقه دارند و شاید این به دلیل نوع پخت غذاها و مواد به کار رفته در آن است.بیف استراگانف یک نوع غذای کلاسیک در روسیه است .البته در نوع سنتی آن از سیب زمینی سرخ کرده و یا پوره سیب زمینی استفاده می شود.تاریخچه اعتبار و محبوبیت این غذا مربوط به قرن نوزدهم میلادی و در زمان حکومت الکساندر می باشد. نام این غذا برگرفته از نام یکی از اعضای خانواده برجسته استراگانو Stroganov است.یکی از موادی که در این غذا زیاد استفاده می شود قارچ است.قارچ‌ها منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک می‌کند.قارچ، سرشار از ویتامین D است. زمانی‌که به‌صورت موضعی بر آکنه قراربگیرد، خواص درمانی دارد. بنابراین، عصاره قارچ معمولا در محصولات مراقبت از پوست مخصوص آکنه، کاربرددارد.قارچ، دارای خواص ضدپیری است. اسیدکوجیک، به‌عنوان درمانی برای علائم پیری مانند لکه‌های کبد، لکه‌های پیری، تغییر رنگ و رنگ پوست نامناسب ناشی از آسیب نوری، معمولا در کرم‌ها، لوسیون‌ها و سرم‌ها به کارمی‌رود. قارچ، دفاع طبیعی پوست را افزایش‌داده و با سالم‌کردن آن، ظاهر پوست را خوب‌می کند.قارچ، مس دارد که برای موی شما مفید است زیرا جذب آهن غذا را تسهیل‌می‌کند. مس در تولید ملانین، نقش‌دارد. ملانین، بر رنگ مو اثرمی‌کند. قارچ، دارای مقادیر فراوان آهن نیز هست. مس و آهن در افزایش سلامت و تقویت مو نقش‌دارند.از انواع دیگر خوراک می توان به : مرغ شکم پر ،دو پیازه میگو ، خوراک زبان و فیله مرغ فر پز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و اجازه دهید تا پیاز طلایی شود.
  • گام 2گوشت را به صورت نوارهای باریک به پهنای یک تا دو سانتیمتر و ضخامت نیم تا یک سانتیمتر خرد کنید.
  • گام 3گوشت را به پیاز اضافه کرده و با کمی فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • گام 4حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
  • گام 5حدود 2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود.
  • گام 6پس از اینکه گوشت پخت قارچ ها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
  • گام 7مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و آبشان کم کم تبخیر شود
  • گام 8شیر، آرد، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • گام 9سیب زمینی ها را ابتدا تمیز بشویید و بعد پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک و باریک خرد کنید.
  • گام 10در یک کاسه آب سرد و نمک بریزید و سیب زمینی را برای 30 دقیقه در آب نمک قرار دهید.
  • گام 11سیب زمینی را از آب نمک درآورده و با یک دستمال نخی خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
  • گام 12سیب زمینی ها را با دو قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • گام 13فر را در دمای 200 تا 210 درجه سانتیگراد گرم کنید و سیب زمینی ها را روی توری فر بچینید طوری که روی هم قرار نگیرند.
  • گام 1420 تا 25 دقیقه طول می کشد تا سیب زمینی ها پخته و سرخ شوند. اگر بعد از این مدت هنوز نپخته بود، اجازه دهید 10 دقیقه دیگر در فر بماند تا کاملا بپزد.
  • گام 15در این مدت مراقب باشید سیب زمینی ها نسوزد.
  • گام 16بیف استراگانف آماده است آن را از روی حرارت بردارید و بعد از 30 ثانیه خامه را به آن اضافه کنید.
  • گام 17غذا را در ظرفی بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید.
  • گام 18اگر دوست داشتید می توانید کمی جعفری را ساتوری کنید و روی سیب زمینی بریزید، یا از پودر سیر برای طعم دار کردن سیب زمینی استفاده کنید.

مواد لازم:

  • گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده : 300 گرم
  • قارچ : 100 گرم
  • خامه : 200 گرم
  • پیاز : 2 عدد
  • شیر : 1/2 پیمانه
  • آرد : 1 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی : 3 عدد
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir