استیک آبدار

خوراک , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار
  • استیک آبدار

توضیحات

همانطور که از اسم این غذا پیداست این غذا یک استیک آبدار خوشمزه آلمانی است. از مواد لازم این خوراک می توان به فیله ،روغن زیتون، رزماری ، فلفل دلمه ای قرمز و سبز ، کدو و پیاز اشاره کرد. این غذا می تواند همراه با سیب زمینی تنوری سرو شود. سس مورد استفاده در این غذا از ترکیب سس بالزامیک با رزماری حاصل می شود. برای تهیه این سس از موادی چون سرکه بالزامیک، رزماری تازه، شکر، سیر و روغن زیتون و هم چنین آب گوشت استفاده می کنیم. سبزیجات به کار رفته در استیک آلمانی ، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، کدو و پیاز است این ها مواد داخل استیک را تشکیل می دهند. سبزیجات تفت داده شده داخل فیله قرار میگیرند و فیله ها لوله می شوند و با کمک خلال دندان وضعیت آنها ثابت میشود. اما برای تهیه سس، باید جداگانه سرکه بالزامیک، شکر ، شاخه های رزماری و روغن زیتون و آبگوشت را با هم ترکیب کرده و طبق روش گفته شده در مراحل پخت پیش برویم. دلیل اینکه نام این غذا استیک آبدار است این است که این غذا با استفاده از سسی که در کنار آن سرو میشود حالت آبدار پیدا میکند و این بدلیل وجود آب گوشت در سس است. اگر بخواهیم راجع به سرکه بالزامیک اطلاعات بیشتری بدهیم باید بگوییم که این سرکه دارای آنتی اکسیدان هایی است که باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد تولید شده در بدن می شود. در حقیقت این سرکه خاصیت ضد سرطانی دارد. و باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود و بنابراین دارای خواص ضد عفونی کننده و ضد میکروبی است. با مصرف سرکه بالزامیک معده شروع به ترشح اسید می کند و این موضوع به هضم پروتئین مواد غذایی موجود در معده کمک می کند و استفاده از سرکه بالزامیک در کنار گوشت بسیار مفید است چون باعث می شود گوشت در معده مراحل هضم را راحت تر طی کند. از انواع دیگر خوراک می توان به : کباب مرغ یونانی ، پانکو ایتالیایی ، خوراک مرغ پرتقالی و خوراک ماهی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا دو طرف برش استیک ها را روغن زیتون بمالید.
  • گام 2نمک ، فلفل سیاه آسیاب شده و رزماری خرد شده روی آنها بپاشید.
  • گام 3سبزیجات بکار رفته در غذا شامل کدو ، فلفل دلمه ای سبز و قرمز و پیاز و قارچ را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در ظرف مناسب روی حرارت متوسط تفت دهید.
  • گام 4مقداری از سبزیجات تفت داده شده را روی هر استیک قرار داده و آن را لوله کنید.
  • گام 5با کمک خلال دندان آنها را ثابت کنید.
  • گام 6این کار را تا تمام شدن استیک ها ادامه دهید.
  • گام 7تهیه سس :
  • گام 8برای تهیه سس بالزامیک و رزماری ، ورغن زیتون را روی حرارت بالا قرار دهید.
  • گام 9سیر را به آن افزوده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
  • گام 10سرکه بالزامیک، شکر و شاخه های رزماری را افزوده و صبر کنید بجوشد.
  • گام 11پس از جوش آمدن حرارت را کم کرده و بدون گذاشتن درب ظرف صبر کنید 5 دقیقه دیگر بجوشد.
  • گام 12آب گوشت را اضافه کرده و پس از جوش آمدن شعله را کم کنید و 15 دقیقه به آن حرارت بدهید.
  • گام 132 طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه در کباب پز بپزید.
  • گام 14پس از پخت غذا را همراه با سس بالزامیک و رزماری سرو نمایید.

مواد لازم:

  • برش باریک فیله: 8 عدد
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • رزماری تازه: به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
  • فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
  • کدو متوسط: 1 عدد
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • قارچ دکمه ای: به مقدار لازم
  • مواد لازم برای تهیه سس بالزامیک با رزماری:
  • روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
  • سیر: 1 حبه
  • سرکه بالزامیک: 1/4 فنجان
  • شکر: 2 قاشق چای خوری
  • رزماری تازه: 2 شاخه
  • آب گوشت: 1/4 فنجان

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir