توضیحات
گراتن سوسیس و سیب زمینی یک خوراک لذیذ برای عاشقان ترکیب سنتی سوسیس و سیب زمینی است. این غذای ساده را به راحتی می توانید تهیه کنید. گراتن سوسیس و سیب زمینی را در ظرف های پیرکس و سرامیک می توانید با استفاده از سوسیس تفت داده شده، سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، پنیر چدار و پنیر خوشمزه کاتیج تهیه کنید. البته اگر دوست داشتید می توانید این پنیر را با ماست چکیده نیز جایگزین کنید. اما توصیه می کنیم ماستی را انتخاب کنید که زیاد ترش نباشد.
پنیر کاتیج چیست ؟این پنیر را شما به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید اما امروز و در اینجا فقط می خواهیم یک نکات کلی از این پنیر را به شما بگوییم و آموزش آن را در صفحه خودش خواهیم گفت.
اگر دوست دارید تهیه این پنیر را در منزل امتحان کنید می توانید با مقداری شیر پر چرب اضافه که در منزل دارید و چیز زیادی از تاریخ مصرفش باقی نمانده این پنیر خانگی سالم را تهیه کنید و به این ترتیب شیر را نیز دور نریزید. این پنیر از دلمه بستن شیر تهیه میشود. پس از دلمه بستن شیر داخل یک پارچه کتان تحت فشار قرار میگیرد تا پنیر خانگی شکل داده شود. این پنیر را علاوه بر مصرف معمول میتوانید در تهیه غذاها هم استفاده کنید. پنیر کاتیج در آشپزی هندی کاربردهای زیادی دارد. در تهیه پنیر خانگی برخلاف خیلی از پنیرهای دیگر، از پنیر مایه استفاده نمیشود، بنابراین این پنیر منبع پروتئین خوبی برای گیاهخواران هم هست. تهیه پنیر کاتیج بسیار آسان است و در حدود ۴۰ دقیقه آماده میشود.
گراتن نیز یک نوع ترفند و تکنیک برای درست کردن غذا است. گراتن به غذایی گفته می شود که در ظرف های گود و پنیر طلایی شده بر رویش سرو می شود. گراتن ها اصالتا فرانسوی هستند و در فر و تنور درست می شوند. گراتن در فرانسوی به براده های نان سوخاری و پنیر رنده شده اشاره دارد. با استفاده از انواع ژامبون، ماهی، مرغ، گوشت و سبزیجات می توانید گراتن های متنوعی را تهیه کنید.
گراتن سوسیس و سیب زمینی را می توانید به عنوان شام یا پیش غذا میل کنید.
از انواع دیگر خوراک می توان به : چیکن پاستیلا ، کیوسکی مرغ ، کاسترول بادمجان و ماشروم جولیان اشاره کرد.