سیب زمینی پخته معطر

پیش غذا , شام , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر
  • سیب زمینی پخته معطر

توضیحات

سیب زمینی پخته معطر از غذاهای سنتی استان اردبیل است که در عین سادگی طعم فوق العاده ای دارد.این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا و یا شام میل نمایید.سیب زمینی یکی از پرطرفداران ترین غذاهایست که به تنهایی و یا با هر ماده دیگری همچون پنیر پیتزا بسیار خوشمزه است.سیب زمینی پخته بر خلاف سیب زمینی سرخ کرده دارای خواص زیادی است و برای رشد کودکان در سنین رشد بسیار توصیه می شود.سیب زمینی معمولا در پخت اکثر غذاها به نوعی استفاده می شود و می توان با خلاقیت آن را به غذای محبوب کودکان تبدیل کرد.سیب زمینی به دلیل داشتن کربوهیدرات دارای خواص زیادی است.سیب زمینی سرشار از بتاکاروتن است که پس از پخته شدن به آسانی جذب بدن می شود.مهمترین ماده اصلی در سیب زمینی نشاسته است که حدود ۹ الی ۲۵ درصد آن را تشکیل می دهد.این ماده در بین سبزیجات از ویتامین ث بالایی برخوردار است که برای جلوگیری از خونریزی لثه بسیار مفید است.دارای مواد معدنی همچون پتاسیم و کلسیم است.علاوه بر ویتامین ث حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. دارای آنزیم مهار‌کننده می‌باشد. بنابراین ضد سرطان و ضد ویروس است مخصوصاً سیب زمینی در این مورد از شیر یا سویا قوی‌تر است‌.سیب زمینی بهترین دارو برای آنهائی است که بدنشان اسیدی است و اینگونه اشخاص باید سیب زمینی را با پوست و با بخار پخته و بخورند زیرا سیب زمینی آب پز و سرخ شده برعکس سیب زمینی با بخار پخته شده تولید اسید در بدن می‌کند‌.با توجه به ترکیب غذایی که داراست، ماده غذایی مفید، سالم، نیروبخش و زودهضم بوده و مصرف آن برای مبتلایان به مرض قند نیز زیان بخش نمی باشد. در معالجه اسهال، ورم روده، زخم معده و التهاب دستگاه هاضمه می توان از آب سیب زمینی خام به طور طبیعی و یا همراه با آب کرفس و یا از جوشانده سیب زمینی به صورت تنقیه استفاده نمود.
با سیب زمینی غذاهای مختلفی می توان درست کرد از جمله پلو میگو سیب زمینی ،اشکنه سیب زمینی و کماج که در صفحات مربوطه با طرز تهیه آنها آشنا می شوید.

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید وبه شکل مکعب خرد کنید.
  • گام 2آب جوش را آماده کنید وسیب زمینی  ها را به همرا نمک به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.پس از اینکه سیب زمنی ها پخت آب آن را بگیرید و بگذارید کنار.
  • گام 3در این مرحله در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید وبگذارید داغ شود سپس دانه های زیره ، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت داده شوند تا زمانی که سیر و زنجبیل قهوه ای وطلایی شوند.
  • گام 4سپس در این مرحله دانه رازیانه له شده ، تخم گشنیز ، پودر فلفل را اضافه کنید ومقداری تفت دهید.
  • گام 5سپس سیب زمینی پخته ، فلفل سبز ونمک را اضافه کنید وبگذارید با هم سرخ شوند بپزند ومرتب هم بزنید و بگذارید 7 تا 6 دقیقه بپزد تا همه جای سیب زمینی ها طلایی و یا قهوه ای شود.  

مواد لازم:

  • سیب زمینی متوسط : 3 عدد
  • زیره سبز : 1 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل رنده شده : 1 قاشق غذاخوری
  • سیر له شده : 3 حبه
  • تخم گشنیز : 1 قاشق غذا خوری
  • تخم رازیانه : 1 قاشق غذا خوری
  • پودر فلفل : نصف قاشق غذا خوری
  • فلفل سیز : 2 الی 3 عدد خرد شده(بدون دانه )
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • برگ گشنیز : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir