منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ
  • کیک مرغ

توضیحات

کیک مرغ همانطور که می دانید یک پیش غذاست که شباهت های زیادی به سالاد الویه دارد ولی خوب از یک جهت هایی نیز متفاوت است و آن هم مواد آن است و نوع تهیه آن که باعث شده از سالاد الویه متمایز شود.کیک مرغ بر دو نوع است یک مدل آن به صورت سرد سرو می شود و باید در یخچال گذاشته شود تا طعم مطلوب به دست آید و نوع دیگر نوعی است که در فر و ماکروفر تهیه می شود که واقعا شبیه کیک است ولی از نوع گرم آن به حساب می آید.که شاید کمتر کسی با آن آشنا باشد..در این نوع غذا بر خلاف سالاد الویه از سیب زمینی استفاده نمی شود و ماده اصلی آن همانطور که از اسمش پیداست مرغ است و اینکه برای تهیه آن از نان تست نیز استفاده می شود.نان تُست یا نان برشتی نوعی نان ورقه شده انگلیسی است که با قرار دادن آن در مقابل حرارت، برشته شده‌است.این نان در اکثر نقاط دنیا برای وعدهٔ صبحانه مصرف می‌شود. همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند ین نوع نان به کار می‌رود. معمولاً روی نان تست کره یا مارگارین می‌مالند که این کره با حرارت نان تست شده آب می‌شود و جذب نان می‌گردد.نان تست را می‌توان با مربا و مارمالاد مصرف نمود که بخش اصلی یک صبحانه انگلیسی را تشکیل می‌دهند. از نان تست برای تهیهٔ انواعساندویچ هم استفاده می‌شود.می‌توان نان تست را به صورت تکه‌های ریز کرده و به آن ادویه‌جات و انواع چاشنی اضافه کرد. از این تکه‌های نان تست مزه دار، در انواع سالادها یا دیگر خوراک‌ها استفاده می‌شود.این نان جزو نان‌های وارد شده به سفره ایرانی است که مصرف آن رایج نشده است. در ایران برای خوردن صبحانه با پنیر، کره و مربا یا عسل یا تهیه ساندویچ استفاده می‌شود.توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.این غذا برای مهمانی هایی که به عنوان عصرانه برگزار می شود بسیار مناسب است.از انواع دیگر پیش غذاها می توان به سالاد ترکی ، پنکیک گوشت ، سالاد روسی و شامی کباب اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا یک قابلمه کوچک را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  • گام 2سپس پیاز را خرد کنید و با مرغ و کمی زردچوبه به آب جوش اضافه کنید.
  • گام 3تقریبا دو ساعت طول می کشد تا مرغ بپزد. پس از اینکه مرغ پخت، کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را ریش ریش کنید.
  • گام 4هویج را رنده کنید.
  • گام 5خیارشور، پیازچه، و جعفری را ریز خرد کنید.
  • گام 6ماست خامه ای را در یک ظرف بریزید و کمی با قاشق هم بزنید تا باز شود.
  • گام 7سپس سس مایونز، سس هزار جزیره و نمک و فلفل سیاه را به ترتیب به آن اضافه کنید و با اضافه کردن هر کدام کمی هم بزنید تا سس یکدست شود.
  • گام 8مرغ، هویج، خیارشور، پیازچه، و جعفری را در یک ظرف بریزید و سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • گام 9کناره های نان تست را ببرید و یک ردیف از آن را در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.
  • گام 10یک لایه از مواد را روی نان تست قرار داده و روی آن کمی نخود فرنگی یا ذرت بریزید.
  • گام 11یک لایه نان تست دیگر روی مواد قرار داده، و دوباره مواد را روی نان تست قرار دهید و مرحله قبل را تکرار کنید و در لایه آخر نان تست را قرار دهید.
  • گام 12لایه ها را با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبند.
  • گام 13روی ظرف را با یک پلاستیک فریزر بپوشانید و آن را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس آن را از یخچال خارج کرده، روی کیک و کناره های آن را با سس مایونز بپوشانید و آن را به سلیقه خود تزیین کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ : 1 عدد
  • پیاز متوسط :1 عدد
  • پیازچه کوچک : 4 عدد
  • جعفری خرد شده : 100 گرم
  • نان تست : به میزان لازم
  • خیار شور : 200 گرم
  • هویج : 1 عدد
  • سس مایونز : 1 پیمانه متوسط
  • ماست خامه ای : 1 پیمانه متوسط
  • سس هزار جزیره : 3 قاشق غذاخوری
  • کنسرو نخود فرنگی : به مقدار لازم
  • ذرت : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir