منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوکو پیازچه
  • کوکو پیازچه
  • کوکو پیازچه
  • کوکو پیازچه
کوکو پیازچه
  • کوکو پیازچه
  • کوکو پیازچه
  • کوکو پیازچه
کوکو پیازچه
  • کوکو پیازچه
  • کوکو پیازچه
  • کوکو پیازچه

توضیحات

کوکو پیازچه از آن دسته کوکوی های خاص است که پبشنهاد می شود حتما یک بار تست کنید تا مشتری دائم آن شوید.تفاوت اصلی این کوکو در مقایسه با بقیه کوکو ها این است که در پخت آن از سیب زمینی استفاده نمیشود و همچون کوکو سبزی از نوعی سبزی (پیازچه) در آن استفاده شده است.همان طور که مشخص است مهم ترین ماده این غذا گیاه پیازچه است.پیازچه در واقع یکی از مهمترین سبزی هایی است که در میان سبزی خوردن موجود است و همواره پایه ثابت سبزیهاست.معمولا اکثر غذاهایی که سبزی در آن دخیل است به نوعی به پیازچه نیاز دارند.پیازچه به دلیل عطر و بوی خاصی که دارد در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.این سبزی در واقع همان پیاز خودمان است که قبل از رسیدن کامل برداشت می شود.طعم پیازچه طعم ملایم تری نسبت به پیاز رسیده دارد و البته که مواد مغذی تری در این سبزی نسبت به پیاز وجود دارد.یکی از مهمترین خواص پیازچه کمک به دستگاه گوارش و پیشگیری و محافظت بدن در مقابل زخم های گوارشی مانند زخم معده و زخم اثنی عشر میباشد. پیازچه سرشار از ویتامین ث بوده و از این رو برای سلامت پوست و پیشگیری از چین و چروک پوست مفید است. پیازچه نیز همانند پیاز به دلیل میزان بالای سولفور موجود در آن، دارای خاصیت ضد عفونی بوده و مصرف آن، برای درمان عفونت های قارچی موثر است.مصرف پیازچه همراه با غذا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و اشتها را افزایش میدهد. ویتامین ب۱ موجود در پیازچه به کاهش خستگی و رفع استرس کمک میکند.پیازچه منبع بسیار خوبی برای ویتامین ث، کروم، فیبر غذایی و منبع خوبی برای منگنز، مولیبدن، ویتامین ب۶، اسید فولیک، پتاسیم و فسفر است. از دیگر مواد اصلی و موثر موجود در پیازچه ترکیبات سولفیدی شامل سیستئین، سولفوکسید و فلاونوئیدها، ساپونین ها و ایزوتیوسیاناتها است. جالب است بدانید مواد مغذی گیاهی در پیازچه ۱۰۰ برابر بیشتر از پیاز معمولی و کاملا رشد کرده است و بیشتر این مواد مغذی در قسمت سبز رنگ پیازچه (دم پیازچه) قرار دارد.از جمله انواع دیگر کوکو می توان به : کوکو پاغازه ، کوکو ریواس ، کوکو بادمجان و کوکو گردو اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیازچه ها را می شوییم سپس آنها را به صورت حلقه های باریک خرد می کنیم.
  • گام 2مقداری روغن مایع در یک تابه می ریزیم و پیازچه ها را در روغن تفت می دهیم.
  • گام 3پس از اینکه پیازچه ها را خوب تفت دادیم آنها را از داخل روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شوند.
  • گام 4تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در یک کاسه می شکنیم .
  • گام 5نمک ، فلفل و زردچوبه را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مواد را با همزن آنقدر می زنیم تا یکدست شوند.
  • گام 6در این مرحله باید پیازچه را به تخم مرغ اضافه کنیم.
  • گام 7سپس آرد سفید را کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مواد را مداوم هم می زنیم.
  • گام 8اگر آرد را به صورت یک جا به تخم مرغ ها اضافه کنیم به شکل گوله گوله در می آید و صاف کردن آن کلی زمانی می برد. بهتر است آرد را با صبوری به تخم مرغ ها اضافه کنیم.
  • گام 9توجه داشته باشید اگر پیازچه ها کامل سرد نشده باشند باعث بسته شدن تخم مرغ می شوند پس حتما صبر می کنیم تا پیازچه ها سرد شوند سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 10پس از اضافه کردن پیازچه ها به تخم مرغ ها مواد را خوب می زنیم تا یکدست شوند.
  • گام 11در پایان تابه را روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخلش می ریزیم.
  • گام 12پس از اینکه روغن داغ شد با دست مقداری از مایه کوکو بر می داریم ، حالت می دهیم ( شبیه به کوکوی سیب زمینی ) و داخل تابه می ریزیم.
  • گام 13صبر می کنیم تا قسمت زیر کوکو سرخ شود.
  • گام 14سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به این صورت تمام کوکو ها را سرخ می کنیم.
  • گام 15توجه داشته باشید می توانید به صورت یک جا هم ( مانند کوکوی سبزی ) کوکوی پیازچه را سرخ کنید. در پایان کوکوها را با گوجه فرنگی و خیار شور خرد شده سرو می کنیم.

مواد لازم:

  • پیازچه : ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • روغن مایع : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir