توضیحات
کوکو پیازچه از آن دسته کوکوی های خاص است که پبشنهاد می شود حتما یک بار تست کنید تا مشتری دائم آن شوید.تفاوت اصلی این کوکو در مقایسه با بقیه کوکو ها این است که در پخت آن از سیب زمینی استفاده نمیشود و همچون کوکو سبزی از نوعی سبزی (پیازچه) در آن استفاده شده است.همان طور که مشخص است مهم ترین ماده این غذا گیاه پیازچه است.پیازچه در واقع یکی از مهمترین سبزی هایی است که در میان سبزی خوردن موجود است و همواره پایه ثابت سبزیهاست.معمولا اکثر غذاهایی که سبزی در آن دخیل است به نوعی به پیازچه نیاز دارند.پیازچه به دلیل عطر و بوی خاصی که دارد در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.این سبزی در واقع همان پیاز خودمان است که قبل از رسیدن کامل برداشت می شود.طعم پیازچه طعم ملایم تری نسبت به پیاز رسیده دارد و البته که مواد مغذی تری در این سبزی نسبت به پیاز وجود دارد.یکی از مهمترین خواص پیازچه کمک به دستگاه گوارش و پیشگیری و محافظت بدن در مقابل زخم های گوارشی مانند زخم معده و زخم اثنی عشر میباشد. پیازچه سرشار از ویتامین ث بوده و از این رو برای سلامت پوست و پیشگیری از چین و چروک پوست مفید است. پیازچه نیز همانند پیاز به دلیل میزان بالای سولفور موجود در آن، دارای خاصیت ضد عفونی بوده و مصرف آن، برای درمان عفونت های قارچی موثر است.مصرف پیازچه همراه با غذا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و اشتها را افزایش میدهد. ویتامین ب۱ موجود در پیازچه به کاهش خستگی و رفع استرس کمک میکند.پیازچه منبع بسیار خوبی برای ویتامین ث، کروم، فیبر غذایی و منبع خوبی برای منگنز، مولیبدن، ویتامین ب۶، اسید فولیک، پتاسیم و فسفر است. از دیگر مواد اصلی و موثر موجود در پیازچه ترکیبات سولفیدی شامل سیستئین، سولفوکسید و فلاونوئیدها، ساپونین ها و ایزوتیوسیاناتها است. جالب است بدانید مواد مغذی گیاهی در پیازچه ۱۰۰ برابر بیشتر از پیاز معمولی و کاملا رشد کرده است و بیشتر این مواد مغذی در قسمت سبز رنگ پیازچه (دم پیازچه) قرار دارد.از جمله انواع دیگر کوکو می توان به : کوکو پاغازه ، کوکو ریواس ، کوکو بادمجان و کوکو گردو اشاره کرد.