منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو مرغ و قارچ
کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو مرغ و قارچ
کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو مرغ و قارچ
  • کوکو مرغ و قارچ

توضیحات

کوکو مرغ و قارچ یک کوکوی خوشمزه و مقوی می باشد که از ترکیب قارچ و مرغ می توانید آن را تهیه کنید. این غذا علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد به راحتی تهیه می شود. در صفحات قبل طرز تهیه برخی از کوکو ها شامل: کوکو سیب زمینی، اشپل کوکو ، کوکو پاغازه و کوکو گردو را برایتان توضیح دادیم. حال در این صفحه شما را با دستور پخت یک کوکوی جدید آشنا می کنیم. یکی از موادی که در این غذا استفاده می شود قارچ است شاید خیلی از شما طعم قارچ را دوست نداشته باشید اما خوب است که از خواص این ماده مفید با خبر شوید تا شاید نظرتان راجع به این ماده مقوی تغییر کند. شاید برایتان جالب باشد که اولین بار چینی ها از قارچ به عنوان یک دارو استفاده می کرده اند و به خاصیت دارویی آن پی برده اند. پس از آنها افراد طبقه بالای کشور های روم و یونان از آن در آشپزی های خود بهره می بردند. قارچ ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچ ها وجود دارد. قارچ ها به دلیل داشتن بتاگلوکان و اسیدلینولئیک منبع غذایی خوبی برای پیشگیری از بروز سرطان سینه و پروستات هستند. علاوه بر این اسیدلینولئیک از ایجاد اثرات نامطلوب استروژن پیشگیری می کند. هورمون استروژن یکی از دلایل بروز سرطان سینه در زنان بعد از یائسگی است. یکی از بهترین راه های تامین ویتامین D قرار گرفتن در معرض نور خورشید است اما درصورتی که روزانه بیشتر ساعات روز را در محیطی سر بسته می گذرانید بهتر است با کمک برخی مواد غذایی از جمله قارچ کمبود ویتامین D بدن تان را جبران کنید. یکی از مهم ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ ها شست و شوی درست آنهاست، البته تا زمانی که قصد استفاده از قارچ ها را ندارید، آنها را نشویید. هنگام شست و شو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچ ها آب را جذب می کنند و هنگام پخت و پز آب غذای تان بیشتر می شود.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوشت مرغ را به صورت آبپز می پزیم ( برای گرفتن بوی مرغ می توانیم از ۱ پیاز یا مقداری زردچوبه استفاده کنیم ) و کنار می گذاریم.
  • گام 2سپس سیب زمینی ها را به صورت آبپز می پزیم و پوست می گیریم و کنار می گذاریم.
  • گام 3در یک تابه مقداری روغن می ریزیم.
  • گام 4سپس پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم.
  • گام 5قارچ ها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. بعد از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد آنها از روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
  • گام 6یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن مواد کوکو انتخاب می کنیم و سیب زمینی را در آن کاملا له می کنیم.
  • گام 7سپس مرغ را خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
  • گام 8در این مرحله نمک ، فلفل سیاه و ادویه های مورد نظر خود را به مایه کوکو اضافه می کنیم.
  • گام 9در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را می شکنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شوند.
  • گام 10سپس آرد را کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا مخلوط آرد و تخم مرغ کاملا صاف و یکدست شود و گلوله های آرد در آن موجود نباشد.
  • گام 11در این مرحله مخلوط تخم مرغ و آرد را به مایه کوکو اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا مایه ای یکدست به دست باید.
  • گام 12در این مرحله باید کوکو را سرخ کنیم. برای این منظور تابه ای مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
  • گام 13پس از اینکه روغن داغ شد مواد کوکو را به صورت یکجا مانند کوکو سبزی داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا سمت زیرین کوکو سرخ شود. سپس کوکو را برمی گردانیم تا قسمت دیگرش نیز سرخ شود سپس کوکو را سیب زمینی سرخ شده ، قارچ کبابی و … تزیین و سرو می کنیم.

مواد لازم:

  • قارچ : ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی : ۲۰۰ گرم
  • سینه مرغ : ۲۰۰ گرم
  • سیر : ۲ حبه
  • پیاز : ۱ عدد
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir