منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوکو سیب زمینی
  • کوکو سیب زمینی
  • کوکو سیب زمینی
  • کوکو سیب زمینی

توضیحات

کوکو سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین کوکوهایی ست که می توان تهیه کرد و طرفداران زیادی را نیز به خود اختصاص داده است.این غذا به دلیل راحت بودن و در دسترس بودن مواد اولیه آن به راحتی تهیه می شود.همان طور که در صفحات قبل دیدید طرز تهیه تعدادی از کوکو و کتلت ها همچون کتلت، کوکو بادمجان، کوکو ریواس و کوکو سبزی را برایتان گذاشتیم. امروز نیز سعی داریم تا این کوکو گیاهی و خوشمزه را نیز به شما آموزش دهیم. کوکو سیب زمینی همان طور که از اسمش پیداس ماده اصلی و تشکیل دهنده آن سیب زمینی می باشد که دارای خاصیت های فراوانی نیز است. شاید برایتان جالب باشد که در بعضی از شهرهای ایران به سیب زمینی، آلو می گویند و این به خاطر نامی است که در اوایل ورود به ایران به این نام خوانده شد. این خوراکی اولین بار توسط میرزا ملکم خان به ایران آورده شد و به همین دلیل به آلو ملکُم نامیده می شد که کم کم تغییر نام پیدا کرد و سیب زمینی خوانده شد. سیب زمینی ادرار را زیاد می کند، در نتیجه برای کلیه و مثانه مفید است. سیب زمینی حاوی آنزیم هایی است که برای التیام زخم های معده بسیار مفید است و برای تسکین مواضع متورم خارجی، پخته آن را گرم بر روی محل آسیب دیده می گذارند که موجب التیام خواهد شد. جوانه زدن سیب زمینی باعث افزایش سولانین شده و مصرف زیاد آن موجب مسمومیت می شود. پس جوانه ها و قسمتهای سبز زیر پوست را کاملاً جدا کنید. سیب زمینی پخته یک غذای استثنایی مفید با کالری کم، فیبر غذایی بالاست که قدرت دفاعی چشمگیری در برابر بیماریهای قلبی عروقی و سرطان دارد. سیب زمینی غنی از ویتامینC، B6، مس، پتاسیم، منگنز و فیبرغذایی است. سیب زمینی همچنین حاوی مواد مغذی گیاهی متنوعی است که فعالیت آنتی اکسیدانتی دارند، که از بین این مواد مغذی می توان به کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و اسیدسافئیک و همچنین غده پروتئینی منحصر به فردی چون پاتائین اشاره کرد که ضد رادیکالهای آزاد فعالیت می کنند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب زمینی ها را تمیز می شوییم سپس در قابلمه ای به همراه مقداری آب قرار می دهیم تا آبپز شوند.
  • گام 2پس از اینکه سیب زمینی ها پخت ، پوست شان را می گیریم و با رنده متوسط رنده می کنیم. البته می توانیم برای سرعت بیشتر سیب زمینی ها را با گوشتکوب له کنیم.
  • گام 3پیاز را به صورت جداگانه رنده می کنیم و آبش را می گیریم.
  • گام 4یک کاسه بزرگ برای تهیه مایه کوکو برمی داریم و سیب زمینی ها را به همراه پیاز رنده شده آب گرفته داخلش می ریزیم.
  • گام 5نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم اضافه می کنیم.
  • گام 6تخم مرغ ها را نیز در کاسه ای جداگانه هم می زنیم و به مایه کوکو اضافه می کنیم و مواد کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و صاف شود.
  • گام 7برای سرخ کردن کوکوها یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخلش می ریزیم.
  • گام 8صبر می کنیم تا روغن کاملا داغ شود
  • گام 9سپس مقداری از مایه کوکو بر میداریم و با دست به صورت دایره حالتش می دهیم و در آخر کمی صافش می کنیم تا کاملا مغز پخت شود.
  • گام 10سپس آن را در تابه می گذاریم تا سمت زیرینش سرخ شود.
  • گام 11سپس کوکوها را برمی گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ می کنیم.
  • گام 12البته می توان کوکو را به صورت قالبی هم در تابه ریخت و مانند کوکو سبزی یک تکه سرخش کنیم که برای کوکو سیب زمینی روشی که ارائه کردیم مرسوم تر است.
  • گام 13در پایان کوکوها را در دیس یا بشقاب مورد نظر می کشیم و به همراه گوجه فرنگی ، پیاز سفید ، خیارشور و … سرو می کنیم.
  • گام 14سیب زمینی به جهت نشاسته بالا نمک زیادی جذب می کند توصیه ما اینست که برای حفظ سلامتی خود از نمک کمتری استفاده نمایید.

مواد لازم:

  • سیب زمینی : ۵ عدد
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • پیاز : ۱ عدد
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir