توضیحات
کوکو سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین کوکوهایی ست که می توان تهیه کرد و طرفداران زیادی را نیز به خود اختصاص داده است.این غذا به دلیل راحت بودن و در دسترس بودن مواد اولیه آن به راحتی تهیه می شود.همان طور که در صفحات قبل دیدید طرز تهیه تعدادی از کوکو و کتلت ها همچون کتلت، کوکو بادمجان، کوکو ریواس و کوکو سبزی را برایتان گذاشتیم. امروز نیز سعی داریم تا این کوکو گیاهی و خوشمزه را نیز به شما آموزش دهیم. کوکو سیب زمینی همان طور که از اسمش پیداس ماده اصلی و تشکیل دهنده آن سیب زمینی می باشد که دارای خاصیت های فراوانی نیز است. شاید برایتان جالب باشد که در بعضی از شهرهای ایران به سیب زمینی، آلو می گویند و این به خاطر نامی است که در اوایل ورود به ایران به این نام خوانده شد. این خوراکی اولین بار توسط میرزا ملکم خان به ایران آورده شد و به همین دلیل به آلو ملکُم نامیده می شد که کم کم تغییر نام پیدا کرد و سیب زمینی خوانده شد. سیب زمینی ادرار را زیاد می کند، در نتیجه برای کلیه و مثانه مفید است. سیب زمینی حاوی آنزیم هایی است که برای التیام زخم های معده بسیار مفید است و برای تسکین مواضع متورم خارجی، پخته آن را گرم بر روی محل آسیب دیده می گذارند که موجب التیام خواهد شد. جوانه زدن سیب زمینی باعث افزایش سولانین شده و مصرف زیاد آن موجب مسمومیت می شود. پس جوانه ها و قسمتهای سبز زیر پوست را کاملاً جدا کنید. سیب زمینی پخته یک غذای استثنایی مفید با کالری کم، فیبر غذایی بالاست که قدرت دفاعی چشمگیری در برابر بیماریهای قلبی عروقی و سرطان دارد. سیب زمینی غنی از ویتامینC، B6، مس، پتاسیم، منگنز و فیبرغذایی است. سیب زمینی همچنین حاوی مواد مغذی گیاهی متنوعی است که فعالیت آنتی اکسیدانتی دارند، که از بین این مواد مغذی می توان به کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و اسیدسافئیک و همچنین غده پروتئینی منحصر به فردی چون پاتائین اشاره کرد که ضد رادیکالهای آزاد فعالیت می کنند.