منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا
  • کوفته و شوروا

توضیحات

کوفته و شوروا یکی از غذاهای سنتی استان کردستان است.همانطور که می دانید کوفته انواع مختلفی دارد و تنوع آن بسیار بالاست به علاوه هر شهری بنا به ذائقه خود نوع خاصی از آن را تهیه می کند اما همانطور که می دانید معروف ترین نوع کوفته ، کوفته تبریزی است که معرف همگان است ولی ما اینجا می خواهیم شما را با نوع جدیدی از این غذای خوشمزه که مخصوص هموطنان کردمان هست نیز آشنا کنیم.در واقع طرز تهیه این غذا شباهت بسیار زیادی به کوفته برنجی دارد با این تفاوت که در این غذا از خرما نیز استفاده می شود.
در اینجا می خواهیم به تعدادی از خواص خرما اشاره کنیم.خرما میوه ای شیرین، خوش طعم و خوش خوراک و در ردیف میوه هایی قرار می گیرد .اگر در روز عادت به خوردن تنها سه عدد خرما داشته باشید دیگر با کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدن خود مواجه نمی شوید. خرما شامل پتاسیم، فیبر، منگنز، ویتامین B-6 و منیزیم است.طبع خرما گرم و خشک است.انرژی خرما بسیار کمتر از انرژی قند ساده است و به همین دلیل مصرف آن بسیار بهتر و مناسب‌تر از قند است.فسفری که در خرما وجود دارد باعث سر زنده نگاه داشتن سلول‌های عصبی می ‌شود.پتاسیم در این میوه به میزان قابل توجهی موجود است که برای جلوگیری از پرفشاری خون و برای کار صحیح عضلات و اعصاب ضروری است.ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرماست که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری‌های خطرناک خونریزی‌دهنده یا همان اسکوربوت لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، ۶۰ میلی‌گرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴‌ میلی‌گرم ویتامین C موجود است.خرما علاوه بر نکات گفته شده، مقدار قابل توجهی فولات و یا همان اسیدفولیک به بدن می‌رساند که جهت خون‌رسانی برای بدن لازم است و زنان هنگام بارداری مجبور می‌شوند علاوه بر دریافت فولات از طریق غذا، قرص آن را نیز مصرف کنند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا برنج را کمی در آب می جوشانیم تا نرم شود.
  • گام 2گوشت چرخ کرده ، پودر کاری و سبزی معطر و تخم مرغ را با برنج ورز می دهیم و به شکل یک پرتقال متوسط در می آوریم.
  • گام 3پس از آن مغز گردو و خرما و کشمش را داخل کوفته ها می گذاریم.
  • گام 4پیاز را در ظرفی جداگانه تفت می دهیم.
  • گام 5سپس در ظرفی که پیاز را تفت داده ایم ، کوفته ها را مقداری سرخ می کنیم.
  • گام 6کمی رب گوجه اضافه کرده به کوفته های در حال سرخ شدن اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم.
  • گام 7در نهایت آب می ریزیم و لپه خیس شده از قبل را هم اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب بپزد.
  • گام 8بهتر است ادویه ها را پس از آنکه کوفته ها نقریبا پخته شد به آن آن اضافه کنیم.

مواد لازم:

  • گوشت : 500 گرم چرخ کرده
  • برنج : 1 پیمانه
  • سبزی معطر : به مقدار لازم
  • پودر کاری : به مقدار لازم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • پیاز : 1 عدد
  • لپه : نصف پیمانه
  • خرما : 8 عدد
  • دمبه : 100 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم
  • رب گوجه : به مقدار لازم
  • کشمش : به مقدار لازم
  • مغز گردو : 4 عدد

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir