توضیحات
کوفته برنجی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاها در زنجان می باشد. کوفته برنجی دارای انواع مختلفی می باشد و هر ناحیه از ایران بنا به ذائقه آن منطقه و ناحیه کوفته برنجی مخصوص به خود را دارند. در ایران پیشینه ی بعضی از غذاها به ده ها و یا صدها هزار سال برمی گردد. ایران یکی از کشورهایی است که دامنه و تنوع غذایی بی شماری دارد و در جهان به این دلیل از معروفیت بالایی برخوردار است. کوفته شاید یکی از پرنکته ترین و سخت ترین غذاها به شمار آید. ولی اگر شما تمام نکات تهیه آن را رعایت کنید متوجه خواهید شد غذایی آسان و سریع است. به طور کلی باید برای اینکه در یک هنر و فنی ماهر شوید تمرین کنید و خطا و اشتباه انجام دهید تا به مرحله استادی برسید. در هنر آشپزی نیز این قضیه وجود دارد هیچ نگران نباشید اگر یکبار و یا چندبار کوفته برنجی شما وا رفت بعد از چندبار امتحان مطمئن باشید می توانید آن را انجام دهید. طعم کوفته برنجی به دلیل وجود انواع سبزی ها معطر متفاوت است و طعم اصلی آن بر اساس این سبزی ها تعیین می شود. کوفته برنجی یکی از کامل ترین غذاها می باشد که می توانید به عنوان یک وعده ی کامل نهار و یا شام از آن استفاده کنید. مواد مورد نیاز در این غذا دارای ویتامین و پروتئین های فراوانی می باشد که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در این غذا نسبت به دیگر غذاها از روغن کمی استفاده می کند در نتیجه یکی از سالم ترین غذاها نیز به حساب می آید. تهیه این کوفته زمانبر است و برای آماده سازی آن باید از قبل تصمیم به درست کردن آن بگیرید. از انواع کوفته های معروف می توان به : کوفته تبریز، کوفته ، کوفته و شوروا و کوفته سوبلی اشاره کرد.