کماج محلی با گوشت

پیش غذا , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کماج محلی با گوشت
  • کماج محلی با گوشت

توضیحات

کماج انواع مختلفی دارد و در هر شهری این نام مخصوص یک غذای سنتی است.اکثریت فکر می کنند که کماج نام یک نوع شیرینی و یا نان است .اما همانطور که مشخص است در بعضی نقاط ایران از این نام برای غذاهای خود استفاده می کنند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1خمیر را با کمی روغن ورز می دهیم و کمی زعفران به آن اضافه می کنیم.
  • گام 2سپس آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم و پهن می کنیم.
  • گام 3گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده کمی تفت داده و سیب زمینی رنده شده ، جعفری خرد شده ، زرشک و نمک را با آن مخلوط می کنیم و روی خمیر اماده شده می ریزیم.
  • گام 4بعد خمیر دومی را رویش قرار می دهیم و وری آن را تزیین می کنیم.
  • گام 5ته قابلمه را چرب کرده خمیر را داخل آن قرار می دهیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم.
  • گام 6بعد از سرخ شدن خمیر را بر می گردانیم تا طرف دیگر کماج هم سرخ شود.
  • گام 7کماج را هم می توانید به صورت تک نفره شبیه به پیراشکی که در تصویر می بینید تهیه کنید و هم شبیه به پیتزا. این بستگی به سلیقه شما دارد.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده : 500 گرم
  • سیب زمینی متوسط : 2 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • خمیر آماده : 350 گرم
  • زرشک : به مقدار لازم
  • جعفری : به مقدار لازم
  • زعفران : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir