مراحل:
- گام 1خمیر را با کمی روغن ورز می دهیم و کمی زعفران به آن اضافه می کنیم.
- گام 2سپس آن را به دو قسمت تقسیم می کنیم و پهن می کنیم.
- گام 3گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده کمی تفت داده و سیب زمینی رنده شده ، جعفری خرد شده ، زرشک و نمک را با آن مخلوط می کنیم و روی خمیر اماده شده می ریزیم.
- گام 4بعد خمیر دومی را رویش قرار می دهیم و وری آن را تزیین می کنیم.
- گام 5ته قابلمه را چرب کرده خمیر را داخل آن قرار می دهیم و روی شعله ملایم قرار می دهیم.
- گام 6بعد از سرخ شدن خمیر را بر می گردانیم تا طرف دیگر کماج هم سرخ شود.
- گام 7کماج را هم می توانید به صورت تک نفره شبیه به پیراشکی که در تصویر می بینید تهیه کنید و هم شبیه به پیتزا. این بستگی به سلیقه شما دارد.