مراحل:
- گام 1پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید.
- گام 2داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود.
- گام 3سپس مغز گردو ها را خرد کنید و یه پیاز داغ اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا گردو ها نیز نرم شود.
- گام 4گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید.
- گام 5سپس گوشت قلقلی ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
- گام 6قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون آن 4 لیوان آب بریزید.
- گام 7سپس آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید.
- گام 8پس از اینکه آب به جوش آمد کشک را اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
- گام 9پس از 10 دقیقه که مواد جوشید می توانید پیاز داغ ، مغز گردو ها و گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه می کنیم.
- گام 10در انتها نعنا را می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر مواد بجوشد.
- گام 11در آخر غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسبی سرو می کنیم.