منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کالجوش
  • کالجوش

توضیحات

کله جوش (کال جوش) از آن غذاهایی است که قدیمی ها آن را بهتر می شناسند. در روزگار فست فود و پیتزا کم کم طبخ این قبیل غذاها روبه فراموشی است.شاید خیال کنید این غذا که کلا فاقد گوشت است، هیچ ارزش غذایی ندارد اما بد نیست بدانید که کشک و گردوی آن کاملا مغذی است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیازها را سرخ کرده تفت می دهیم.
  • گام 2کشک را با نصف لیوان آب مخلوط کرده تا مقداری رقیق شود.
  • گام 3سپس زردچوبه و کشک را به پیاز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا جوش بیاید وغلیظ شود.
  • گام 4گردوی کوبیده شده را همراه با نعنا خشک اضافه می کنیم.
  • گام 5پس از 2 دقیقه جوشیدن ، غذا آماده است.
  • گام 6این غذا با نان مصرف می شود.

مواد لازم:

  • کشک مایع غلیظ : 1 لیوان
  • مغز گردو: 200 گرم
  • نعنا خشک : 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط : 2 عدد
  • زردچوبه : به مقدار بسیار کم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • روغن : 1 قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir