منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مغزآبک
  • مغزآبک

توضیحات

مغزآبک از غذاهای سنتی استان قم است در این غذا از گردو و لوبیا و کشک استفاده می شود و در واقع چیزی شبیه به اشکنه است با این تفاوت که اسم آن مغزآبک است

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم را می پزیم .
  • گام 2سپس پیاز را درک می روغن به همراه زردچوبه تفت داده مغز گردو و کشک ساییده را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 3در نهایت ، لوبیای پخته را به آن ها می افزاییم
  • گام 410 دقیقه بعد غذا آماده سرو می باشد.

مواد لازم:

  • لوبیا چیتی : 1 پیمانه
  • مغز گردو : 200 گرم
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • کشک رقیق : 1 لیوان
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir