منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
اشکنه آلو
  • اشکنه آلو

توضیحات

در گذشته به دلیل در دسترس نبودن انواع و اقسام مواد غذایی مردم بیشتر از غذاهای تولیدی خودشان استفاده می‌کردند. چون بیشتر مردم کشاورز و دامدار بودند، به اجبار غذاهایی درست می‌کردند که کم هزینه و مواد آن در محل بود به همین علت از انواع اشکنه‌ها همانند عدس، آلو، گشنیز، آرد، قاتق بنه و… استفاده می‌کردند.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1آلو را خیس کرده و اجازه می دهیم چند ساعت خیس بخورد.پس از چند ساعت هسته های آنها را جدا می کنیم.
  • گام 2پیاز و ادویه ها را در روغن سرخ می کنیم و آن را به آب آلو اضافه می کنیم و به مقدار لازم آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب جوش آید.
  • گام 3پس از جوش آمدن آب،تخم مرغ را هم به آن اضافه می کنیم.
  • گام 4در صورت تمایل در این مرحله شکر یا نبات را اضافه می کنیم.نیم ساعت اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.

مواد لازم:

  • آلو : 10 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • تخم مرغ : 1 عدد
  • شکر یا نبات : در صورت تمایل
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم(ترجیحا 2 قاشق غذاخوری )

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir