کشک و بادمجان

پیش غذا , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کشک و بادمجان
  • کشک و بادمجان

توضیحات

پتاسیم موجود در بادمجان بالا وسدیم آن پایین است و برای مبتلایان به پرفشاری خون مفید می باشد.این خواص به شرطی درست است که بادمجان سرخ نشود.

مراحل:

  • گام 1ابتدا بادمجان ها را پوست کنده وآنها را از وسط نصف کرده در مقداری روغن سرخ می کنیم .
  • گام 2پیاز خرد شده را نیز همراه با کمی زردچوبه در روغن سرخ می کنیم .وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را رنده می کنیم و به پیازها اضافه می کنیم.
  • گام 3بعد از چند دقیقه نیمی از نعنا خشک را داخل تابه می ریزیم و هم می زنیم .
  • گام 4بادمجان ها را می کوبیم و سپس داخل تابه می ریزیم بعد از مخلوط کردن مواد ، 2 لیوان آب داخل ماهیتابه می ریزیم و در تابه را می بندیم .
  • گام 5حرارت زیر تابه را ملایم کرده می گذاریم مخلوط به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم مغز پخت شود.
  • گام 6پس از آنکه غذا به روغن افتاد مغز گردوی آسیاب شده را همراه باقیمانده نعنا خشک ، به تابه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
  • گام 7اگر آب غذا کشیده شده بود حداکثر 1 لیوان آب داخل ظرف ریخته و در ظرف را می بندیم.پس از 10 دقیقه 3 قاشق غذاخوری کشک را همراه زعفران دم کرده به مخلوط اضافه کرده ، آن را هم می زنیم و می گذاریم تا آب اضافه کشک کشیده شود.
  • گام 8در پایان غذا را در ظرف کشیده با مقداری پیاز داغ ، کشک ، نعنا داغ و سیر داغ تزیین می کنیم.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط : 4 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • سیر : 2 حبه
  • زعفران دم کرده : نصف استکان
  • مغز گردو : 100 گرم ( آسیاب شده )
  • نعنا خشک : 2 قاشق غذاخوری
  • کشک : 450 گرم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : 4 قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir