کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس
  • کتلت عدس

توضیحات

کتلت عدس را در زمره کتلت های گیاهی می توان قرار داد .معمولا وقتی نام کتلت شنیده میشود این به ذهن مخاطب القا می شود که در این غذا از گوشت استفاده شده است.اما این کتلت بر خلاف بسیاری از کتلت های روزمره عاری از گوشت است و می توان آن را یک غذای گیاهی نامید.کتلت را در واقع می توان نوعی غذای سریع دانست که با مواد کم و در دسترس به راحتی می توان تهیه کرد.این نوع غذا معمولا در هنگام شام ، برای میان وعده و در سفره های ماه رمضان ایده بسیار خوبی می تواند باشد. شاید بسیاری از افراد علاقه ای به عدس نداشته باشند و ترجیح دهند که نوع دیگری از این غذا را تست کنند اما باید بدانید که عدس به دلیل خاصیت های فراوانی که دارد حتما باید در برنامه غذایی گنجانده شود حال به انواع مختلف مثلا در کنار برنج به عنوان یک نوع سوپ و یا هر چیز دیگر.البته می توان مزیتی را برای این نوع کتلت در نظر گرفت و آن این است که پس از پخت عدس باید کاملا له شود و دانه های آن معلوم نخواهد شد همین عامل می تواند گزینه خوبی خوبی باشد تا مادران خانه با کمی حوصله یک غذای مقوی و سالم را به فرزندان خود بدهند.از مهمترین خواص عدس پایین آوردن کلسترول است. عدس‌ حاوی فیبر محلول است که می‌تواند کلسترول خون را کاهش دهد. LDL (لیپو پروتئین کم‌چگال) یا همان کلسترول بد عامل اصلی سفت شدن دیواره‌ی رگ‌ها یا تصلب شرایین است. برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن، به جای استفاده از گوشت که می‌تواند باعث افزایش سطح کلسترول خون شود، بهتر است عدس مصرف کنید.عدس‌ سرشار از فیبر غذایی است که برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و دفع مواد زائد از آن بسیار مهم است. فیبر موجود در عدس که شامل فیبر غیر محلول نیز می‌شود، می‌تواند حرکت غذاها را در مجاری گوارشی بهبود ببخشد و عمل جذب مواد مغذی را نیز آسان‌تر کند.از انواع دیگر غذاهای تهیه شده با عدس می توان به : آش عدس ، عدسی ، کوکو عدس و عدس پلو اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا عدس را که از قبل پخته ایم خوب له می کنیم.
  • گام 2زردچوبه ، نمک ، پودر سیر ، آویشن و تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 3سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
  • گام 4در این مرحله ماست را به مواد اضافه کرده و مجدد هم می زنیم.
  • گام 5روغن را داخل تابه ریخته و می گذاریم کمی داغ شود.
  • گام 6سپس کم کم مواد را به آن اضافه می کنیم.(می توانید تمامی مواد را یکجا اضافه کرده و سرخ کنید.و یا می توانید از مواد قاشق قاشق داخل ماهی تابه ریخته و دانه ای سرخ کنید).این مورد سلیقه ایست.
  • گام 7یک طرف کتلت ها که سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
  • گام 8پس از پایان سرخ کردن و هنگام سرو شدن غذا آن را با گوجه و خیار شور تزیین کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • عدس پخته شده : 1 لیوان
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • ماست چکیده : 1 پیمانه
  • پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
  • آویشن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir