منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کاناپ ژامبون
  • کاناپ ژامبون

توضیحات

کاناپ ژامبون، یکی از انواع فینگرفودهای محبوب و خوشمزه است که دستور تهیه آن بسیار راحت می باشد. در واقع فینگرفودها انواع غذاهای انگشتی هستند که آماده سازی آنها بسیار راحت و سریع بوده و با مواد اولیه در دسترس نیز تهیه می شوند. به همین دلیل در اکثر مهمانی ها و تولدها جزو پای ثابت منو غذایی بوده و طرفداران زیادی نیز دارد.
کاناپ ژامبون را می توانید به عنوان پیش غذا و یا عصرانه در منزل تهیه و سرو کنید. این فینگرفود همچنین برای کودکان نیز مناسب بوده و به دلیل کوچک بودن حجم غذا و ظاهر عالی آن یک میان وعده سالم و خوشمزه برای کودکان تان خواهد بود.
از دیگر انواع فینگرفودهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به اسپرینگ رول سبزیجات، فیلو کاپ میگو، راتا مرغ و بادام، پیروگی، قارچ شکم پر، رولت برنج، دلمه قارچ با مرغ و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا کف قالب مافین را کمی با روغن چرب کنید.
  • گام 2 ژامبون ها را برش زده و در قالب قرار دهید.
  • گام 3 سپس بر روی آن کمی پنیر کیوب، پیازچه حلقه‌ ای خرد شده و یک گوجه فرنگی قرار دهید.
  • گام 4 در یک کاسه تخم مرغ ها، خامه و ادویه ها را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 5 سپس مخلوط آماده شده را به مقدار لازم بر روی کاناپ ها بریزید.
  • گام 6 مجدداً کمی پنیر کیوب بر روی کاناپ ها نیز بریزید.
  • گام 7 فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • گام 8 کاناپ ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

مواد لازم:

  • ژامبون گوشت: ۸ اسلایس 
  • خامه: ۵۰ گرم 
  • پنیر کیوب: ۱۵۰ گرم 
  • تخم مرغ: ۴ عدد 
  • پیازچه: ۴ ساقه 
  • گوجه فرنگی گیلاسی: ۱۰۰ گرم 
  • روغن: به میزان لازم 
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم 

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir