چشم بلبلی پلو

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
چشم بلبلی پلو
  • چشم بلبلی پلو

توضیحات

چشم بلبلی پلو از غذاهای مخصوص شهر زنجان است که هم می توان به صورت خالی سرو کرد و یا با گوشت و یا مرغ تهیه کرد.در واقع می توان این غذا چیزی شبیه به باقالی پلوی معروف است با این تفاوت که از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود.
لوبیای چشم بلبلی از نظر خانواده گیاهی نزدیک به لوبیا است.لوبیا چشم بلبلی سرشار از پروتئین گیاهی بوده و به دلیل مواد معدنی و ویتامین های موجود در آن به عنوان یکی از مفیدترین حبوبات معرفی میگردد. متخصصان تغذیه به همه گروههای سنی به ویژه کودکان و نوجوانان، زنان باردار و افراد سالمند قرار دادن انواع لوبیا را در رژیم غذایی روزانه توصیه میکنند.یکی از مهمترین خواص لوبیا چشم بلبلی پیشگیری از رقیق شدن خون است. این نوع لوبیا از رقیق شدن خون جلوگیری می‎کند و مقاومت بدن را در مقابل بیماری‎های عفونی بالا می‎برد.لوبیا چشم بلبلی دارای خاصیت آنتی اکسیدان بوده، از بروز سرطان پیشگیری میکند.کمک به کاهش چربی و کنترل قند خون از ویژگی های مصرف لوبیا است، بنابراین مصرف انواع لوبیا از جمله لوبیا چشم بلبلی غذایی مفید برای بیمارن قلبی عروقی به شمار می‌آید.

مراحل:

  • گام 1برنج را پاک می کنیم و سپس می شوییم و با 5 پیمانه آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم.
  • گام 2در یک ظرف مناسب لوبیا ها را با مقداری آب و نمک روی حرارت می گذاریم تا بپزد
  • گام 3پس از اینکه پخت در آبکش آب آن را می گیریم.
  • گام 4برنج خیس شده را در قابلمه مناسب می ریزیم و روغن را به آن اضافه می کنیم
  • گام 5روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید.
  • گام 6در این هنگام لوبیاهای پخته شده را در آن می ریزیم و می گذاریم آب برنج کم شود.
  • گام 7وقتی آب برنج در حال تمام شدن بود، شویدهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم آب برنج کاملاً کشیده شود.
  • گام 8حرارت را ملایم می کنیم و روی آن دم کنی می گذاریم و می گذاریم برنج دم بکشد.

مواد لازم:

  • لوبیا چشم بلبلی : 1 پیمانه
  • برنج : 2 پیمانه
  • شوید : یک قاشق غذاخوری
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زعفران : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir