مراحل:
- گام 1ابتدا برای تهیه خمیر پیراشکی، شیر را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
- گام 2سپس شکر را اضافه و در شیر حل کرده و حرارت را خاموش کنید.
- گام 3خمیر مایه را در یک ظرف دیگر با کمی آب ولرم مخلوط کرده و بگذارید تا عمل بیاید.
- گام 4تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و با چنگال خوب هم بزنید.
- گام 5سپس خمیر مایه عمل آمده را به ظرف تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.
- گام 6بعد مخلوط شیر را نیز به مواد اضافه و هم بزنید.
- گام 7آرد را مرحله مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- گام 8سپس کمی روغن اضافه و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید.
- گام 9روی ظرف را بپوشانید و خمیر را یک ساعت استراحت دهید.
- گام 10سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز خرد شده و ادویه ها در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا پخته شود.
- گام 11سپس مرغ را ریش ریش و برش دهید.
- گام 12پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نیز نگینی خرد کرده و در ظرف جداگانه بریزید.
- گام 13در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را کمی تفت دهید.
- گام 14سپس مرغ نگینی و کمی ادویه نیز به ماهی تابه اضافه و مواد را مخلوط کنید.
- گام 15قارچ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نیز اضافه و درب ماهی تابه را بگذارید.
- گام 16۱۰ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید و درب ماهی تابه را بردارید.
- گام 17از خمیر آماده شده به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست صاف کنید.
- گام 18کمی از مواد مرغ آماده شده را در داخل خمیر بگذارید.
- گام 19سپس کمی پنیر پیتزا بر روی آن ریخته و لبه های خمیر را جمع کرده و ببندید.
- گام 20می توانید با استفاده از یک چنگال لبه های خمیر را فشار داده و طرح دهید.
- گام 21بعد از تمام شدن خمیر و مایه مرغ، در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید.
- گام 22پیراشکی ها را در داخل ماهی تابه سرخ و آماده کنید.