پیراشکی مرغ

پیش غذا , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیراشکی مرغ
  • پیراشکی مرغ

توضیحات

پیراشکی مرغ، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف بوده که طرفداران بسیاری نیز دارد. محبوبیت بالای این نوع پیراشکی ها باعث ترجیح انتخابی اکثر افراد به عنوان وعده اصلی شام نیز شده است. البته مواد میانی که برای طبخ پیراشکی مرغ استفاده می شود نیز به عنوان یک وعده اصلی مورد استفاده قرار گرفته و خمیر آن نیز می تواند شما را از خوردن سایر خوراکی ها بی نیاز کند. می توانید خیلی راحت و سریع پیراشکی مرغ را برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی خود طبخ و سرو کنید. همچنین این نوع پیراشکی برای وعده شام نیز یک پیشنهاد عالی و فوق العاده می باشد.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به پیراشکی سیب زمینی، پیراشکی روسی، پیروگی، فطایر گوشت، استریپس سیب زمینی، خاگینه ذرت، سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، رول پنیری و کنجد و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا برای تهیه خمیر پیراشکی، شیر را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
  • گام 2سپس شکر را اضافه و در شیر حل کرده و حرارت را خاموش کنید.
  • گام 3خمیر مایه را در یک ظرف دیگر با کمی آب ولرم مخلوط کرده و بگذارید تا عمل بیاید.
  • گام 4تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و با چنگال خوب هم بزنید.
  • گام 5سپس خمیر مایه عمل آمده را به ظرف تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 6بعد مخلوط شیر را نیز به مواد اضافه و هم بزنید.
  • گام 7آرد را مرحله مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 8سپس کمی روغن اضافه و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید.
  • گام 9روی ظرف را بپوشانید و خمیر را یک ساعت استراحت دهید.
  • گام 10سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز خرد شده و ادویه ها در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا پخته شود.
  • گام 11سپس مرغ را ریش ریش و برش دهید.
  • گام 12پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نیز نگینی خرد کرده و در ظرف جداگانه بریزید.
  • گام 13در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را کمی تفت دهید.
  • گام 14سپس مرغ نگینی و کمی ادویه نیز به ماهی تابه اضافه و مواد را مخلوط کنید.
  • گام 15قارچ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نیز اضافه و درب ماهی تابه را بگذارید.
  • گام 16۱۰ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید و درب ماهی تابه را بردارید.
  • گام 17از خمیر آماده شده به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست صاف کنید.
  • گام 18کمی از مواد مرغ آماده شده را در داخل خمیر بگذارید.
  • گام 19سپس کمی پنیر پیتزا بر روی آن ریخته و لبه های خمیر را جمع کرده و ببندید.
  • گام 20می توانید با استفاده از یک چنگال لبه های خمیر را فشار داده و طرح دهید.
  • گام 21بعد از تمام شدن خمیر و مایه مرغ، در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید.
  • گام 22پیراشکی ها را در داخل ماهی تابه سرخ و آماده کنید.  

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سفید: ۳ پیمانه
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی: ۱ عدد
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن: نصف پیمانه
  • شیر: ۱ لیوان
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir