پیراشکی سیب زمینی

پیش غذا , شام , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی
  • پیراشکی سیب زمینی

توضیحات

پیراشکی سیب زمینی Potato Piroshki از غذاهای پرطرفدار روسی است. این غذا را می توانید به عنوان ناهار یا شام میل کنید. پیراشکی سیب زمینی یک غذای بسیار سبک و خوشمزه است که با سیب زمینی، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای تهیه می شود. می توانید به این غذا قارچ، هویج، ذرت و کلم بروکلی نیز اضافه کنید. به جای گوشت قرمز می توانید از سینه مرغ ریش ریش شده در تهیه این غذا استفاده کنید.
تهیه پیراشکی در منزل بسیار ساده است و تنوع بسیاری دارد. سعی کنید اندازه پیراشکی تان مناسب باشد. نه آنقدر بزرگ و سنگین شود که موقع سرو کردن مجبور شوید آن را نصف کنید و نه آنقدر کوچک باشد که مواد کافی در آن جای نگیرد.

پیراشکی ها را می توان با خمیر پیراشکی، انواع نان های معمولی و در دسترس و یا سیب زمینی درست کرد. خمیرهای آماده پیراشکی را می توانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید. برای سرخ کردن پیراشکی ها از روغن کنجد یا روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. این کار باعث خوشمزه تر شدن پیراشکی های شما می شود. زمانی که مواد گوشتی پیراشکی را داخل خمیر ریختید با استفاده ار چنگال لبه های خمیر خوب به هم بچسبانید و یا لبه های خمیر را پیچ بدهید تا در روغن از هم نپاشد. پیراشکی را همراه با سس گوجه فرنگی یا کچاب سرو کنید برای زیباتر شدن پیراشکی قبل از سرخ شدنشان بر روی آن ها مقداری کنجدیا سیاه دانه بپاشید و سپس آن ها را سرخ کنید.
اگر از تهیه این یپراشکی لذت بردید حتما پیراشکی روسی ، رول عدسی ، تست کاپ و ساندویچ میگو را که دستور آن را قبلا در خوردنی ها قرار داده ایم امتحان کنید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1سیب زمینی ها را تمیز بشویید و گل و لای آن ها را به خوبی پاک کنید.
  • گام 2آن ها را درون ظرفی بریزید به آن آب اضافه کرده و روی گاز بگذارید تا پخته شوند.
  • گام 3سپس سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و رنده یا له کنید.
  • گام 4فلفل، نمک و زرد چوبه را به سیب زمینی اضافه کنید.
  • گام 5در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خلالی را در آن تفت بدهید.
  • گام 6به پیاز داغ گوشت چرخ کرده اضافه کرده و با فلفل دلمه‌ای، رب و نمک و فلفل کاملا تفت دهید.
  • گام 7زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و خوب هم بزنید.
  • گام 8از سیب زمینی پوره شده به اندازه یک نارنگی برداشته آن را باز کرده مقداری از مواد گوشت چرخ کرده را درون آن بگذارید و آن را ببندید و به شکل پیراشکی فرم دهید.
  • گام 9پیراشکی ها را یکی یکی داخل ظرف تخم مرغ فرو کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.
  • گام 10مقداری روغن درون تابه بریزید زمان دهید تا خوب داغ شود.
  • گام 11سپس پیراشکی های آماده شده را درون روغن قرار دهید تا دو طرف آن خوب سرخ شود.

مواد لازم:

  • تخم مرغ : 1 عدد
  • سیب زمینی : 5 عدد
  • پودر سوخاری : به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده : 100 گرم
  • فلفل دلمه ای : 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir