توضیحات
پلو یونانی همان طور که از اسمش پیداست مربوط به کشور یونان است.هر چند که همه می دانند پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است اما در کشور های دیگر نیز با توجه به ذائقه شان کم و بیش از غذاهای پلویی استفاده می کنند.پلو یونانی از آن دسته غذاهایی است که مورد علاقه گیاه خوران است و تقریبا تمامی موادی که در آن به کار می رود از انواع سبزیحات تهیه شده است اما باز هم می توان بر اساس سلیقه افراد در مواد اولیه آن نیز از مرغ هم استفاده کرد.ولی مواد غالب این غذا انواع سبزیجات است.نام دیگر این غذا پلو سبزیجات است .از جمله سبزیجاتی که در این غذا استفاده می شود نخودفرنگی است.نخود فرنگی از سبزیجاتی ست که از زمان های قدیم برای پخت و پز به کار می رفته است.این گیاه معمولا در فصل بهار به ثمر می رسد و در این فصل زیاد دیده می شود.نخود فرنگی در مقایسه با بسیاری از مواد غذایی دیگر حاوی پروتئین بیشتر و کالری و چربی کمتری است. در واقع در هر فنجان نخود فرنگی ۱۳۴ کالری وجود دارد و سرشار از فیبر است. برای همین برای افرادی که می خواهند وزن کم کنند یک ماده ی غذایی فوق العاده محسوب می شود. اگر رژیم لاغری گرفته اید در سوپتان نخود فرنگی بریزید. در این صورت سوپتان حاوی ۹ گرم فیبر و ۹ گرم پروتئین است و جلوی اشتها را گرفته و احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می کند.نخود فرنگی سرشار از فیبرهای غیر حلالی است که از یبوست پیشگیری می کنند.نخود فرنگی میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.نخود فرنگی منبع خوب پکتین و فیبرهای غذایی دیگری است که میزان کلسترول خون را کاهش می دهد. اگر از کلسترول بالا رنج می برید حتماً نخود فرنگی را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید.یک فنجان نخود فرنگی حاوی نصف ویتامین K مورد نیاز روزانه ی ما است.از جمله انواع دیگر پلو می توان به :دمی پلو ،ادوا پیلو ، مکش و والک پلو اشاره کرد.