پلو پیازچه با مرغ

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ
  • پلو پیازچه با مرغ

توضیحات

پلو پیازچه با مرغ یکی از پلوهای خوشمزه ایرانیست.می توان گفت پلوها در نزد اکثر افراد محبوب و پر طرفدار هستند. انواع پلوها را می توان در میهمانی ها، در منزل و یا محیط های اداری و تجاری نوش جان کرد.از پلوهای پر طرفدار و پر خاصیت می توانیم پلو پیازچه را معرفی کنیم که به دلیل داشتن پیازچه که سبزی معطری است توسط افراد بسیاری تهیه و سرو می شود. شاید طعم تند پیازچه به صورت مصرف خام برای برخی خوشایند نباشد؛ در این صورت با تهیه پلو با پیازچه و استفاده از آن در پلوها و خورش ها می توان طعم تند آن را از بین برد و در عین حال از خاصیت پیازچه نیز بهره مند شد. پیازچه از سبزیجات پر خاصیتی است که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها خواص درمانی بسیاری دارد. پیازچه مواد فیبری بسیاری دارد و سرشار از ویتامین و پتاسیم است؛ به علت وجود همین مواد مقوی نیز التهابات را کاهش می دهد، قند خون را پایین می آورد، کلسترول خون را افزایش می دهد و به دلیل فیبری که دارد معده را زود پر کرده و باعث می شود فرد احساس گرسنگی نداشته باشد. پیازچه را می توان به صورت خام در انواع سالادها و یا به صورت پخته و سرخ شده در انواع پلوها و خورش ها استفاده کرد. از دیگر فواید درمانی پیازچه می توانیم بگوییم پیازچه مانند یک مسکن طبیعی عمل می کند و در آرامش و رفع استرس موثر است. استفاده از پیازچه به همراه غذا و یا در غذاها باعث می شود که هضم چربی ها به راحتی انجام شود. اگر مقداری چربی غذا افزایش یافته باشد با مصرف مقداری پیازچه می توانید از ذخیره چربی های اضافه و مضر در بدن جلوگیری کنید.

از پلوهای مشابه می توان به پلو فلفل دلمه ای، زیره پلو ، برنج لیمو ترش و پلو مکزیکی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا برنج را آب کش کرده و سپس آن را دم کنید.
  • گام 2وقتي برنج در حال دم كشيد ن است،مرغ چرخ كرده را با مقداری فلفل به همراه مقداری از فلفل دلمه ای رنده کنید و سپس آن را خوب ورز دهيد.
  • گام 3سپس گلوله هاي كوچكی درست كرده و در تابه اي بيندازيد و كره را به مواد اضافه كنيد.
  • گام 4مرغ ها را در كره تفت دهيد.
  • گام 5زير شعله را كم كنيد تا گلوله هاي مرغ به مقدار کافی تفت داده شود .
  • گام 6سپس سس سویا را به آن اضافه کنید و زنجبیل تازه را در آن رنده کنید.
  • گام 7پيازچه ها را تا انتها برش دهید و آن را با كره تفت دهيد تا آماده شود.
  • گام 8بعد از اينكه مرغ دم كشيد آن را در ديس بكشيد.
  • گام 9پيازچه های با کره تفت خورده را هم بر روي برنج اضافه كرده و لابه لاي آن بريزيد.
  • گام 10درآخر قطعات مرغ را اضافه كنید.
  • گام 11در پايان فلفل دلمه اي را به پلو اضافه کنید و محلول زعفران را روي آن تزئین کرده و سرو نمایید.

مواد لازم:

  • پيازچه: 500 گرم
  • مرغ چرخ كرده: 250 گرم
  • برنج: 2 پيمانه
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذا خوري
  • فلفل دلمه اي: 1 عدد كوچك
  • سس سويا: 2 قاشق غذا خوري
  • نمك : به میزان دلخواه
  • فلفل: به میزان دلخواه
  • زنجفيل تازه رنده شده: 1 قاشق چايخوري
  • كره:50 گرم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir