توضیحات
پائیا، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف اسپانیا می باشد. این غذای ملی اسپانیا در روزهای آخر هفته و روز تعطیل در مراسمات خاص خانوادگی طبخ و سرو می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای خوشمزه و خوش طعم برنج، میگو و مرغ می باشد. البته پائیا را با انواع گوشت چون گوشت سفید، مرغابی، اردک، خرگوش، حلزون، ماهی، صدف سیاه و… نیز طبخ می کنند.
راحتی طبخ این غذای اسپانیایی که در زمان بسیار کمی نیز آماده و طبخ می شود، برای تمام خانم ها دلپذیر خواهد بود. می توانید غذای پائیا را در وعده ناهار و یا در وعده شام برای مهمانان خود آماده و سرو کنید.
از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و معروف می توان به جامبالایا، پلو اسپانیایی اروز تاپادو، پد تای، گمج کباب، چکدرمه، مچبوس مرغ و… اشاره کرد.