منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
پائیا
  • پائیا

توضیحات

پائیا، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و معروف اسپانیا می باشد. این غذای ملی اسپانیا در روزهای آخر هفته و روز تعطیل در مراسمات خاص خانوادگی طبخ و سرو می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای خوشمزه و خوش طعم برنج، میگو و مرغ می باشد. البته پائیا را با انواع گوشت چون گوشت سفید، مرغابی، اردک، خرگوش، حلزون، ماهی، صدف سیاه و… نیز طبخ می کنند.

راحتی طبخ این غذای اسپانیایی که در زمان بسیار کمی نیز آماده و طبخ می شود، برای تمام خانم ها دلپذیر خواهد بود. می توانید غذای پائیا را در وعده ناهار و یا در وعده شام برای مهمانان خود آماده و سرو کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و معروف می توان به جامبالایا، پلو اسپانیایی اروز تاپادو، پد تای، گمج کباب، چکدرمه، مچبوس مرغ و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا میگوها را پاک و آماده کنید.
  • گام 2سینه مرغ را در یک قابلمه جدا با کمی آب بگذارید تا نیم پز شود.
  • گام 3پیاز را نگینی خرد و در ماهی تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید.
  • گام 4سپس گوجه فرنگی خرد شده، فلفل دلمه ای و نخود فرنگی را به پیاز اضافه و تفت بدهید.
  • گام 5زنجبیل و ادویه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 6مواد آماده شده را در یک کاسه جداگانه بریزید.
  • گام 7سپس مرغ را نیز کمی در ماهی تابه سرخ کنید تا نرم و قهوه ای رنگ شود.
  • گام 8میگوها را نیز کمی در روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
  • گام 9برنج را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد گذشت ۱۰ دقیقه، سینه مرغ، میگو و مواد آماده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 10درب قابلمه را بگذارید و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بعد، حرارت را خاموش کنید.  

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • میگو: ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • نخود فرنگی: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • زعفران ساییده شده: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir