ونوشک پلو

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ونوشک پلو
  • ونوشک پلو

توضیحات

ونوشک پلو، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ استان کرمانشاه می باشد. این غذا را با ونوشک و یا همان پسته کوهی و یا بنه که نام دیگر آن است طبخ می کنند که خواص و فواید بسیار زیادی برای بدن دارد. ونوشک سرشار از ویتامین های A ،B ،D، آهن و… بوده که باعث تقویت اعصاب، پیشگیری از بیماری ‌های گوارشی، مسکن دردهای کمر، رفع کم خونی، پیشگیری از پوکی استخوان و… می شود.

ونوشک پلو، غذای محلی و خوشمزه کرمانشاه را می ‌توانید برای وعده ناهار آماده و سرو کنید. این پلوی ترکیبی را نیز می توانید به صورت خورشت ونوشک مجلسی و به صورت جداگانه نیز طبخ کنید.

از دیگر انواع غذاهای محلی و معروف می ‌توان به یتیمچه، کوکو پاغازه، خورش کنگر، خورش خلال، خوراک بامیه و تماته، خاخرما، بورانی کدو حلوایی و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را نگینی خرد و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
  • گام 2سپس گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 3رب و ادویه ها را به گوشت اضافه و مواد را هم بزنید.
  • گام 4بعد از سرخ شدن گوشت، ونوشک و زعفران دم کرده را به ظرف اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 5درب ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا ونوشک و گوشت به آرامی بپزند.
  • گام 6برنج را نیز جداگانه آماده و آبکش کنید.
  • گام 7سپس در یک قابلمه کمی روغن و یک نان برای ته دیگ بگذارید.
  • گام 8مقداری از برنج را در قابلمه ریخته و کمی نیز از مایه آماده ونوشک بریزید.
  • گام 9به همین صورت برنج و ونوشک را لایه لایه بریزید تا مواد تمام شود.
  • گام 10سپس درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم گذشته تا دم بکشد.  

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • ونوشک: ۱ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir