منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
میگو پلو
  • میگو پلو
  • میگو پلو
میگو پلو
  • میگو پلو
  • میگو پلو

توضیحات

میگو پلو بوشهری، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ مردم جنوب می باشد. میگو در مقایسه با سایر غذاهای دریایی، کالری کمتری داشته و بسیار لذیذ و خوشمزه است. البته روش ‌های خاص و متنوعی برای پخت و طبخ این غذای عالی و مفید وجود دارد، اما به طور کلی برای حداکثر کردن بهره‌مندی از خواص میگو، بهتر است که آن را بخارپز و یا کباب کنید و یا در صورت پختن، در زمان کمی آن را بپزید تا خواص و مواد معدنی های آن حفظ شود و از بین نرود.
میگو یک منبع مغذی از پروتئین می باشد که برای سلامتی بسیار موثر و مفید است. این ماده غذایی بسیار مقوی حاوی مواد معدنی چون ویتامین های D ،B12، C ،A، کلسیم، پروتئین، امگا ۳، فیبر، پتاسیم، آهن، فسفر و… می باشد.
هر یک از این مواد معدنی مفید در میگو باعث فواید و حفظ سلامتی بدن چون تقویت استخوان ها، سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سرطان، محافظت از مغز و بهبود عملکرد آن، محافظت از پوست و مو و درخشندگی آن ها، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش وزن و تنظیم آن، تقویت بینایی و… خواهد شد.
از این رو با طبخ ساده و آسان غذای جنوبی میگو پلو، می توانید هم یک غذای عالی و خوشمزه را طبخ نمایید و هم از فواید و ارزش غذایی آن بهره مند و یک غذای سالم و مفید را سرو نمایید.
از دیگر انواع غذاهای معروف و خوشمزه جنوبی ایران می‌ توان به یتیمک، دوقوس ماهی، فلیه میگو، کتلت ماهی، فلیه ماهی، دو پیازه میگو، دمپخت میگو، دال عدس، ترخینه یا کشک دشتی و… اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را پوست و نگینی خرد کنید و در ماهیتابه سرخ کنید.
  • گام 2سپس میگوهای پاک شده و سبزی های خرد شده گشنیز و شنبلیله را نیز به ماهی تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • گام 3ادویه های ذکر شده را نیز اضافه کرده و بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
  • گام 4برنج را به صورت آبکش آماده کنید و بعد از چرب کردن و گذاشتن ته دیگ مورد نظر، به طور مساوی از مخلوط برنج و میگو داخل قابلمه بریزید.
  • گام 5میگو را باید لا به لای برنج بریزید و بعد از تمام شدن هر ۲ مواد، قابلمه را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم ببرد.

مواد لازم:

  • میگو: ۴۰۰ گرم
  • برنج: ۴ پیمانه
  • سبزی گشنیز: ۷۰ گرم
  • سبزی شنبلیله: ۴۰ گرم
  • حبه سیر: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
  • زعفران: به میزان لازم
  • ادویه کاری و تخم گشنیز: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir