منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی
  • میگو پفکی

توضیحات

میگو پفکی یکی از پیش غذاهای خوشمزه ایست که توصیه می شود حتماً تهیه کنید . این خوراک خوشمزه به همراه یک نوع خمیر خاص تهیه می شود که همین امر باعث خوشمزه گی آن شده است.اکثر افراد میگو را به دلیل آنکه بوی نامطبوعی دارد دوست ندارند و سعی می کنند که از آن دوری کنند.در صورتی که این نوع گوشت دارای خواص زیادی است و به وسیله آن تنوع غذایی زیادی می توان ایجاد کرد.همان طور که در صفحات گذشته دیده اید انواع غذاهایی که می توان با استفاده از میگو تهیه کرد را به شما آموزش داده ایم .حال در اینجا سعی داریم تا شما را با یک نوع پیش غذای خوشمزه که گاهاً به عنوان شام نیز استفاده می شود نیز آشنا کنیم که آن میگو پفکی ست که با میگو سوخاری متفاوت است.در اینجا این غذای خوشمزه با استفاده از خمیر بنیه تهیه می شود که دستور تهیه آن را در توضیحات خواهیم گفت .از این خمیر برای تهیه انواع مواد دیگری که می خواهید سوخاری کنید همچون قارچ و پیاز نیز استفاده می شود. میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا۳ است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. البته توصیه می‌شود این ماده‌غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه‌ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد.یکی از مواد معدنی‌ای که در میگو به میزان بسیار یافت می‌شود، سلنیوم است. با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۶۴ درصد از نیاز روزانه به این ماده‌مغذی تأمین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش می‌دهد. امگا۳ فراوانی که در میگو وجود دارد، باعث می‌شود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری کند.از انواع دیگر پیش غذاها می توان به : کتلت میگو ، سالاد خرچنگ ، شامی کباب و اشپل کوکو اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا تخم مرغ، نمک، فلفل، زرچوبه، پودر پاپریکا، زعفران دم کرده و در صورت تمایل پودر فلفل قرمز رو خوب با هم مخلوط کنید.
  • گام 24 قاشق از کل مقدار آرد ر اضافه کرده و باز مخلوط را هم می زینم.
  • گام 3بعد از اینکه آرد و مایع تخم مرغ مخلوط و یکدست شد، دلستر را اضافه کرده خوب مواد را هم میزنیم.
  • گام 42 قاشق باقی مانده آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و به مایع اضافه میکینم و باز خوب با هم مخلوط میکنیم.
  • گام 5حالا مایعی که باید میگو را داخلش بخوابانیم آماده است.
  • گام 6مایه به دست آمده را کنار می گذاریم تا یک ساعت استراحت کند.
  • گام 7پس از یک ساعت میگو ها را داخل مواد ریخته و کامل به مواد آغشته میکنیم و برای 5 دقیقه میگذاریم تا در مواد بمانند.
  • گام 8داخل ماهیتابه روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد، میگو ها را یکی یکی داخل روغن میچینیم تا یک طرفشون سرخ و طلایی شود. با شعله متوسط حدودا 10 دقیقه زمان میبرد. (احتیاجی نیست در ماهیتابه را ببندیم).
  • گام 9وقتی یکی از میگو ها را تست کردیم و دیدیم که سرخ شده و پخته همه میگوها را برمیگردانیم تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.
  • گام 10حدود 10 دقیقه برای طلایی شدن طرف دیگر میگوها نیز کافیست. ( باز هم احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشد).
  • گام 11وقتی هر دو طرف میگو ها طلایی شد و میگو پخت، از روغن در آورده و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافه شان کشیده شود.
  • گام 12میگو های ترد و پفکی ما آماده سرو هستند و میتوانید با لیمو ترش تازه میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • میگو : 400 گرم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • دلستر گندم (دلستر ساده) : 1/3 لیوان
  • آرد : 6 قاشق
  • بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا : 1/2 قاشق مربا خوری
  • زعفران : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز : در صورت تمایل

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir