توضیحات
میگو پفکی یکی از پیش غذاهای خوشمزه ایست که توصیه می شود حتماً تهیه کنید . این خوراک خوشمزه به همراه یک نوع خمیر خاص تهیه می شود که همین امر باعث خوشمزه گی آن شده است.اکثر افراد میگو را به دلیل آنکه بوی نامطبوعی دارد دوست ندارند و سعی می کنند که از آن دوری کنند.در صورتی که این نوع گوشت دارای خواص زیادی است و به وسیله آن تنوع غذایی زیادی می توان ایجاد کرد.همان طور که در صفحات گذشته دیده اید انواع غذاهایی که می توان با استفاده از میگو تهیه کرد را به شما آموزش داده ایم .حال در اینجا سعی داریم تا شما را با یک نوع پیش غذای خوشمزه که گاهاً به عنوان شام نیز استفاده می شود نیز آشنا کنیم که آن میگو پفکی ست که با میگو سوخاری متفاوت است.در اینجا این غذای خوشمزه با استفاده از خمیر بنیه تهیه می شود که دستور تهیه آن را در توضیحات خواهیم گفت .از این خمیر برای تهیه انواع مواد دیگری که می خواهید سوخاری کنید همچون قارچ و پیاز نیز استفاده می شود. میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا۳ است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک میکند. البته توصیه میشود این مادهغذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینهای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد.یکی از مواد معدنیای که در میگو به میزان بسیار یافت میشود، سلنیوم است. با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۶۴ درصد از نیاز روزانه به این مادهمغذی تأمین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش میدهد. امگا۳ فراوانی که در میگو وجود دارد، باعث میشود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری کند.از انواع دیگر پیش غذاها می توان به : کتلت میگو ، سالاد خرچنگ ، شامی کباب و اشپل کوکو اشاره کرد.