میگو سوخاری فرانسوی

پیش غذا , خوراک , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی
  • میگو سوخاری فرانسوی

توضیحات

میگو سوخاری فرانسوی یکی از غذاهای همه پسند و خوشمزه است. این غذا را به عنوان شام یا ناهار می توانید نوش جان کنید. میگو با توجه به خواصش یک غذای کامل محسوب می شود. میگو سوخاری فرانسوی را می توانید با انواع سالادها، سس ها و نان های فرانسوی سرو کنید. طرز تهیه این غذا بسیار ساده و راحت است. و می توانید این غذای سریع را در خانه آماده کنید.
۱۰۰ گرم میگو حاوی ۹۹ کالری انرژی و سرشار از پروتئین است. این ماده غذایی نسبت به سایر موادی همچون گوشت ماهی کالری کمتری دارد. میگو تمام اسید آمینه های ضروری برای رشد را دارد. پروتئین میگو به راحتی هضم می شود برای همین برای سالمندان که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند یک انتخاب مناسب است.

نکات زیر را پیش از طبخ میگو در نظر داشته باشید:
۱- پیش از پخت میگوها، آن ها را به مدت ۲ ساعت در ظرف حاوی پیازهای حلقه شده قرار دهید.
۲- برای از بین بردن بوی بد میگو در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیمو بریزید.
۳- اگر میگوهایتان هنگام پخت کمی سفت می شود بهتر است آن ها را با مقداری آب، نمک و ۲ قاشق سوپ خوری سرکه به مدت ۱۰ ثانیه بجوشانید. سپس میگو ها را در آبکش ریخته و خشک کنید.
۴- برای از بین بردن بوی زهم میگو از زیتون و سیر استفاده کنید. یا آنها را با سبزیجات بپزید.
۵- اگر نمی خواهید میگو پس از پخت شکل حلزونی به خود بگیرید. پس از پاک کردن میگوها، ۴ برش نسبتا عمیق در پشت میگوها ایجاد کنید.

به دستور پخت های میگو پفکی، کتلت میگو، استانبولی میگو ، دو پیازه میگو ،ماکارونی با میگو و دمپخت میگو که قبلا در خوردنی ها قرار داده ایم سری بزنید.

مراحل:

  • گام 1میگوهای پاک شده و شسته شده را خشک کنید و درون یک ظرف بریزید.
  • گام 2آبلیمو، سیر و ادویه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  • گام 3ظرف را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد میگو بروند.
  • گام 4در سه کاسه آرد سوخاری، تخم مرغ زده شده و آرد سفید را جداگانه بریزید.
  • گام 5سپس میگوها را ابتدا در آرد سفید بعد در تخم مرغ و آخر سر در آرد سوخاری بزنید.
  • گام 6میگوهای آردی را در روغن زیاد سرخ کنید.
  • گام 7روغن میگوهای سرخ شده را با دستمال کافی بگیرید و آن ها را با سالاد یا پلو سرو کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ زده شده: 1 عدد
  • میگو پاک شده: 1 کیلو
  • آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 1 لیوان
  • آرد سوخاری: 1 لیوان
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
  • سیر له شده: 2 قاشق چای خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir