مراحل:
- گام 1ابتدا آب مرغ (استاک مرغ) را درست می کنيم.
- گام 2پیازها را خرد کرده نیازی نیست زیاد خرد شود، چون فقط برای گرفتن بوی مرغ مورد نیاز است.
- گام 3در یک قابلمه مقداری آب ریخته و مرغ، پیاز و ادویه ها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ به همراه آب کامل حدود یک ساعت پخته شود.
- گام 4آب مرغ را کم نریزید، چون بعدا در غذا مورد استفاده قرار می گیرد، (نهایت اگر اضافه آمد می توانید در غذاهای دیگر استفاده کنید).
- گام 5پس از آنکه مرغ پخت، آن را خارج کرده و آب مرغ را از صافی رد می کنیم تا استاک خالص داشته باشيم.
- گام 6در این مرحله آب برنجی را که از قبل خیس کرده ایم خالی کرده و به جای آن آب مرغ را به برنج نپخته اضافه می کنیم، (آب مرغ جایگزین آب معمولی برای کته استفاده می شود).
- گام 7میزان آبی که برای برنج می ریزید مثل زمانی باشد که برنج را کته می کنید، حدود 2 تا 2/5پیمانه، بستگی به نوع برنجتان دارد. برنج نباید شفته شود.
- گام 8پس از اضافه کردن آب مرغ به برنج آن را روی گاز گذاشته و شوید، روغن و نمک را اضافه می کنیم.
- گام 9اول آب مرغ را تست کنید اگر نمک نداشت به برنج آب اضافه کنید.
- گام 10می گذارید آب برنج کامل کشیده شود و سپس آن را به مدت 45دقیقه دم بگذارید.
- گام 11در این مرحله مرغ های را که پخته است در ماهیتابه ای سرخ می کنيم تا کامل طلایی شود.
- گام 12سپس گردوها را به هر اندازه ای که دوست دارید خرد کرده و مقداری در روغن تفت دهید.
- گام 13در آخر کشمش ها را نیز تفت دهید.
- گام 14پس از آنکه برنج پخته شد مرغ سرخ شده را کنار برنج سرو کنید و با کشمش و گردو تزیین کنید.