مچبوس(ته انداز)

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
مچبوس(ته انداز)
  • مچبوس(ته انداز)

توضیحات

مچبوس(ته انداز) جزء غذاهای خطه جنوب کشور می باشد و به خصوص مردم خوزستان و بندرعباس بیشتر این غذا را تهیه می کنند. این غذا را می توان با ماهی ، مرغ و میگو تهیه کرد.
مچبوس یا مکبوس یک غذای عربی می باشد که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد.در کشورهای عربی این غذا را به همراه مرغ تهیه می کنند.
تهیه این غذا به این صورت است برنج مورد استفاده در آن همان سبزی پلو معروف است و با این تفاوت که ماهی را به صورت جداگانه سرخ می کنند و مقداری از آن را لابه لای برنج گذاشته تا دم بکشد ومقداری از آن را نیز ته قابلمه به عنوان ته دیگ استفاده می کنند . توصیه می شود کسانی که نسبت به تیغ ماهی حساسیت دارند از فیله ماهی برای این غذا استفاده کنند مانند ماهی شیر که هم طعم خوبی به غذا می دهد و هم نیازی به پاک کردن ندارد.
اما اگر از آن دسته از افرادی هستید که با تیغ ماهی مشکل ندارید هر نوع ماهی که تمایل دارید می توانید استفاده کنید.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را با یک قاشق غذاخوری روغن سرخ می کنیم.
  • گام 2سپس سبزی ماهی ریز شده را به آن اضافه می کنیم تا بپزد.
  • گام 3سیر و کشمش را اضافه می کنیم و این محتویات را لای ماهی می گذاریم و ماهی را سرخ می کنیم.
  • گام 4در نهایت ماهی را ته قابلمه می گذاریم و روی آن برنج آبکش شده می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج دم بکشد.

مواد لازم:

  • ماهی بدون استخوان : 400 گرم
  • برنج : ⅖ پیمانه
  • کشمش : نصف پیمانه
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • سبزی ماهی : 100 گرم
  • سیر : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • ادویه جنوب : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir